|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
gandalfova kolumna
momak dotice realnost na jednostavan a opet tako znacajan nacin. poceo sam ga citati prije otprilike 7 godina. http://www.gamer.hr/kolumne/vise_od_igre.php?id=96 ima i arhiva starijih mnoge se isplate procitati. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
E on je super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
@gospar: ne bih rekao da je baš momak, više ljudina ![]() @snip: pročitao sam sve što je taj čovjek napisao, skidam kapu...
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Link ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Imaš u svakom broju hackera na predzadnjoj stranici...ni ja nemogu pristupiti www.gamer.hr već duže vrijeme!:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Aaaaa, to je onaj lik koji piše pričice o najnovijim Intelovim tehnologijama. Baš me zanima koliko mu plaćaju za to. ![]() Ako zanemarimo ovo, lik mi se uvijek činio okej i kolumne su mu dosta zanimljive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma meni se nesviđa što on smatra pod ''super konfu'' Pentiuma s478 1.8GHz,512MB SD-RAM,GeForce 5500 :mad: ali inače tip zakon piše one kolumne,stvarno je dobar,meni se dopala i ona kad natežu Cope i on babu na +35 u busu,dobra je i ona s SPAM-om...itd ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|