![]() |
gandalfova kolumna
momak dotice realnost na jednostavan a opet tako znacajan nacin. poceo sam ga citati prije otprilike 7 godina.
http://www.gamer.hr/kolumne/vise_od_igre.php?id=96 ima i arhiva starijih mnoge se isplate procitati. :) |
E on je super:D zove se Zoran Žimirić,i igra wEnemy territory u klanu Sise Smrti:D :D btw. poznam ga(tek tako da se malo pohvalim):D napisao je već dvije knjige; ''kazalište sijena'' i ''vrijeme koje nam je pojeo Pac-man''.Pročitao sam obe i mogu vam reći da su zakon! Obvezno pročitajte Pac-mana super je!:beer:
|
@gospar: ne bih rekao da je baš momak, više ljudina :D
@snip: pročitao sam sve što je taj čovjek napisao, skidam kapu... |
SnipWolf, Gand ne igra ET vec duze vrijeme :)
Al stvarno zna pisati :) |
Link ne radi.
|
Imaš u svakom broju hackera na predzadnjoj stranici...ni ja nemogu pristupiti www.gamer.hr već duže vrijeme!:confused:
|
Aaaaa, to je onaj lik koji piše pričice o najnovijim Intelovim tehnologijama. Baš me zanima koliko mu plaćaju za to. :)
Ako zanemarimo ovo, lik mi se uvijek činio okej i kolumne su mu dosta zanimljive. |
Ma ono o Intelovim tehnologijama je čisto smeće.
|
Znam samo mi nije jasno zakaj to piše. Jedino logično objašnjenje je novac.
|
Ma meni se nesviđa što on smatra pod ''super konfu'' Pentiuma s478 1.8GHz,512MB SD-RAM,GeForce 5500 :mad: ali inače tip zakon piše one kolumne,stvarno je dobar,meni se dopala i ona kad natežu Cope i on babu na +35 u busu,dobra je i ona s SPAM-om...itd:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |