|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Moram uzet dvije zimske gume 195/50/15.. Inače Rijeka je skupa kako kažu, dvije ovakve gume SAVA u Vulkalu kod mene koštaju oko 1100kn (2x550kn) sa oko 25% popusta u gotovini sa montažom i naravno balansiranjem.. Kolega kaže da je kod njega u Požegi to znatno jeftinije, i kao isto tako i u Zagrebu.. Do Požege mi se ne isplati ić ali ovaj tjedan idem do Zg pa bi usput pogledao za cijenu i ako je jeftinje uzeo.. Imate li kakvu preporuku trgovina, gumi servisa/prodavaonica, gdje se obavlja i montaža (no montaža nije uvjet), uvjet je cijena ![]() Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
forum.hr > podforum 'Automobili' pa traži. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kao sto bi i ja nekome pomogao tako i ocekujem pomoc.. uz posao i fax jedva nadjem vremena za citat pce, a kamoli kopat po ostalim forumima i sa nepreglednim temama.. Zato ako netko zna iz iskustva nek napiše, ne tražim puno, a tema može i drugima koristit..ovaj tvoj komentar zadrzi za nekog drugog a ne meni pametovat.. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Stvarno treba puuuno vremena da se iskopa i nađe. I ako su zabranjenje teme o autima na PCE ne znam šta ti onda imaš otvarat temu o gumama? Sljedeći će pitati za akumulatore, a onaj poslije njega otvorit temu o lakiranju branika i tako to ide. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |