![]() |
Preporuka trgovina auto-guma u Zagrebu
Moram uzet dvije zimske gume 195/50/15..
Inače Rijeka je skupa kako kažu, dvije ovakve gume SAVA u Vulkalu kod mene koštaju oko 1100kn (2x550kn) sa oko 25% popusta u gotovini sa montažom i naravno balansiranjem.. Kolega kaže da je kod njega u Požegi to znatno jeftinije, i kao isto tako i u Zagrebu.. Do Požege mi se ne isplati ić ali ovaj tjedan idem do Zg pa bi usput pogledao za cijenu i ako je jeftinje uzeo.. Imate li kakvu preporuku trgovina, gumi servisa/prodavaonica, gdje se obavlja i montaža (no montaža nije uvjet), uvjet je cijena :stoopid: Zahvaljujem |
forum.hr > podforum 'Automobili' pa traži.
|
Citiraj:
Zato ako netko zna iz iskustva nek napiše, ne tražim puno, a tema može i drugima koristit..ovaj tvoj komentar zadrzi za nekog drugog a ne meni pametovat.. |
Vulkanizerstvo Furlan - Odmah preko granice, 1200kn 4 komada Save Eskimo s ugradnjom i popustom na keš i povratom poreza.
Izvolite :chears: |
|
Furlan ili Lašić preko grane :) Ubaci samo u google naziv, prvi linkovi.
|
Citiraj:
Stvarno treba puuuno vremena da se iskopa i nađe. I ako su zabranjenje teme o autima na PCE ne znam šta ti onda imaš otvarat temu o gumama? Sljedeći će pitati za akumulatore, a onaj poslije njega otvorit temu o lakiranju branika i tako to ide. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:18. |