|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
(riješeno) C-Media zvučna kartica ne radi nakon reinstalacije Windowsa
Znaci tata ima neki stari komp vec 7 godina i sadrzi ovo CPU : AMD Athlon 1700+ , 256 SD RAM, GPU : ATI 9200 i neka maticna za koju nezz kak se zove . Prije 2 mjeseca komp je radio prilicno sporo , a nakon sto sam ja formatirao hard disc i instalirao nove Windowse (XP SP3) sve radi skoro kako treba....osim zvuka koji je prije bio u redu . Kad pokrene neku pjesmu ili video , on traje a prije nego pocne javi neki error sa Bad Direct Drivers ili nesto slicno.... Sad neznamo kak da to slozimo .... moze pomoc ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pogledaj tocno o kojoj se ploci radi (Evrest, CPU-Z). Jesi uopce instalirao drajvere od zvuka? Sto ima u device manageru? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Nudim uslugu 3D printa
Datum registracije: Sep 2010
|
to ti znaci da nemas neke drivere za tu zvucnu, otkrij u everestu koji ti driveri fale i skini ih s neta i instaliraj |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
i za svaki slucaj resetiraj bios preko jumpera, pa uleti u bios (uostalom trazit ce te na prvom paljenju nastavak ili ulaz u bios), namjesti sve sto zelis i iskljuci onboard sound card (ili kako vec imas opciju). cisto za svaki slucaj, iznenadio bi se koliko mi je kompova proslo kroz ruke da im je "krepala" integrirana zvucna, i da imaju neku cMediu unutra....... a zapravo maknuti jumperi na izlaze jackove ![]() i da, zasto SP3? osobno imam SP2, jos uvijek ne znam koji je razlog zasto ici na SP3, pogotovo jer koliko se sjecam SP3 ima potencijalne probleme sa zvukom upravo? uglavnom, ne tvrdim da trebas strikno SP2 stavljati, samo se pitam zasto bas SP3.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Jučer navečer nisam bil doma pa nisam prije mogao odgovoriti... skinuo sam te drivere i instalirao i sad sve radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|