|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
CRKLA 9600XT?? Neeeeeeee
Ovako- hardverski acc je isključen- enable write combining isto. Komp mi se resetira po 10-puta dnevno nez obzira što ja radio. Izvještaj microsofta kaže da driveri nisu mogli riješiti problem pa RESTART ![]() Kad uključim hardver acc komp se uspori i ima grešaka po ekranu... A evo što kaže Ati Tool: IMAM LI JA ARTIFAKATA??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
E ovo izgleda loše, jako loše. kako izgledaju igre, artefakti ili je sve čisto, 3dmark03... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Bolje pitaj kako mi izgledaju windowsi kad upalim hardver acc. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Izgleda da je ovo kaput. pričekaj da se jop ko javi od ovih iskusnijih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo cekam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Može biti ošla grafička ali i sve ostalo. Matična, na primjer. Kakvi su naponi? Everest report, driveri, probao grafičku u drugom kompu? Učini nešto. Ovako ti mogu izraziti saučešće. Pomogni sam sebi pa će ti i Bog pomoći.
![]() |
#7 |
Premium
|
Pomogao sam si... Uz Božju pomoc ![]() Skinuo sam hladnjake (sa memorije) da grafu otpišem i rekoh ajde da je zadnji put zavrtim... KAD ONO GRAFA RADI BEZ GREŠKE KO DA NIKAD NIJE NIŠTA BILO!!! Sad neka netko kaže da nema Boga.... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|