|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Monitor "titra"
dakle ovako.. jucer navecer, ugasim komp, sve u redu. danas ujutro, probudim se..palim komp..vec na bios screenu sve "titra" u tolikoj mjeri da je necitljivio bilo sto. gledam, sta se desava, nije mi jasno. mislim si graficka ( novi komp, amd x3 2.9, 2gb ddr3, hd4670 1gb ) ok, idemo provjeriti da nije zbog prasine slucajno, nije. sve sam probao da bi na kraju iz zajebancije spojio stari monitor, i sve radi normalno. mislim si da nije kabel od monitora, posto kada izvadim kabel, pojavi se onaj "check signal cable" message, koji radi sasvim normalno, tj ne titra. posudim kabel od frenda i nista, opet titra. u cemu bi mogao biti problem, da li se moze lako popraviti ili da bacam monitor ? monitor je samsung syncmaster 720n. da li se moze nekako popraviti, posto sam trenutno jako kratak s novcima ili je izgubljen slucaj ? hvala ^^ evo i slike : ![]() primjetite kako slika iza divlja, dok je menu sasvim normalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
krivi podforum (Hardverski problemi ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
isprike na krivom podforumm i hvala na odgovoru. mislim da je problem u monitoru, posto drugi monitor ( stariji LG ) radi sasvim normalno, a i komp je nov. zanimalo me da li se moze rjesiti problem, posto trenutno nemam previse para ![]() ako jos ima netko nekakav prijedlog ili bilo sto za reci, slobodno ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Smiješno no meni je Samsungov monitor treperio dok je mama peglala veš. Onda sam popiz... i kupio joj novu peglu. Nakon što to nije pomoglo, onda sam tek popiz... i kupio novi monitor. Sada proklinjem Samsung (mama g ahvali), pegle i kupujem samo odjeću koja se ne gužva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Probaj promjeniti na drugi dvi ili vga prikljucak, ako monitor uopste ima 2. |
![]() |
![]() |
|
|