![]() |
Monitor "titra"
dakle ovako..
jucer navecer, ugasim komp, sve u redu. danas ujutro, probudim se..palim komp..vec na bios screenu sve "titra" u tolikoj mjeri da je necitljivio bilo sto. gledam, sta se desava, nije mi jasno. mislim si graficka ( novi komp, amd x3 2.9, 2gb ddr3, hd4670 1gb ) ok, idemo provjeriti da nije zbog prasine slucajno, nije. sve sam probao da bi na kraju iz zajebancije spojio stari monitor, i sve radi normalno. mislim si da nije kabel od monitora, posto kada izvadim kabel, pojavi se onaj "check signal cable" message, koji radi sasvim normalno, tj ne titra. posudim kabel od frenda i nista, opet titra. u cemu bi mogao biti problem, da li se moze lako popraviti ili da bacam monitor ? monitor je samsung syncmaster 720n. da li se moze nekako popraviti, posto sam trenutno jako kratak s novcima ili je izgubljen slucaj ? hvala ^^ evo i slike : http://i34.tinypic.com/261zv50.jpg primjetite kako slika iza divlja, dok je menu sasvim normalan :( |
krivi podforum (Hardverski problemi ;)), ali svakako probaj monitor na drugom racunalu. iako ovako sto si probao cini mi se da je u njemu problem, popravak moze biti od par kuna kod nekoga tko se kuzi (ako je nesto sitno) do par stotina kuna (preko cca 150-200 kuna ti se ne isplati ici, ipak je to 17" LCD kojeg ispravnog nades za ~300 kuna, a 19-20" sa DVI-jem i prakticki kvalitetniji i noviji za 500-700 kuna).
|
isprike na krivom podforumm i hvala na odgovoru.
mislim da je problem u monitoru, posto drugi monitor ( stariji LG ) radi sasvim normalno, a i komp je nov. zanimalo me da li se moze rjesiti problem, posto trenutno nemam previse para :p ako jos ima netko nekakav prijedlog ili bilo sto za reci, slobodno ^^ |
moguce da ti je zbog struje to , tako je i meni bilo na starom crt-u dok sam nisu promjenjene instalacije u zidu
|
kupi novi
|
Smiješno no meni je Samsungov monitor treperio dok je mama peglala veš. Onda sam popiz... i kupio joj novu peglu. Nakon što to nije pomoglo, onda sam tek popiz... i kupio novi monitor. Sada proklinjem Samsung (mama g ahvali), pegle i kupujem samo odjeću koja se ne gužva ;)
|
Probaj promjeniti na drugi dvi ili vga prikljucak, ako monitor uopste ima 2.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:13. |