|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
WLAN kartica + AMIS = No Network Access
Problem je sljedeci: Imam Canyon WIFI PCI Karticu,nadem router,upisem sifru,spojim se i cekam. Nakon 1min,on se fino spoji,prepozna mrezu,no kaze sljedece: No Internet Access,nakon toga,se ipak predomisli i kaze: Internet Access... Signal je 3/5. Kada odem pogledat status,naidem na sljedece: IPv4 Connectivity: Internet IPv6 Connectivity: No Internet access Media State:Enabled Cak se i Activity mjenja,tj nesto se DL-a i UL-a...???? Sad,probao sam sve od drivera,do pozicioniranja kucista po kuci,isti vrag,naravno,preko kabla radi odlicno,probo sam i reinstal WIN,al nije uspijelo,tj.,nevjerojatno ali je radilo 30min,nakon toga opet isto... Ima netko kakvu ideju,bio bih beskrajno zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Si probo ručno upisat adrese?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gdje je problem, što ne valja? Radi li internet?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Zakvači nam informacije iz ipconfig /all i napravi tracert do Googlea npr. pa da vidimo što ne štima...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Evo ga uspio sam,ako je to to... http://www.easilysharing.com/images/...7565107521.jpg Sto mi je dalje ciniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Ne radi ti DHCP na routeru. Uključi ga ili postavi fiksne IP adrese...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Otvoris web config svog routera, pronadjes DHCP opciju i ukljucis je.. Ako ne zelis dhcp, pogledas prvi post ADSL - Biblije (od PODEŠAVANJE MREŽNE KARTICE) i DNS by ISP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Isključi si ovaj IPv6. Control Panel - Network and Sharing Center - lijevo Change adapter Settings - desni klik na Wireless Network Connection - Properties - i makni kvačicu sa Internet Protocol Version 6 - OK. Hoće to zezat na sedmici sa nekim routerima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
I nakon svemogucih pokusaja,sve adrese namjestene,pise Internet access,ona mala mapa u network centru je povezana zelenim linijama,salju se i primaju podaci,al ja nemrem na internet. Jos uvijek mi nije jasno zasto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Odi u command prompt i upiši naredbu: tracert google.com...pa nam ovdje stavi što si dobio. Imaš li uključenu neku vrstu WLAN zaštite (enkripcija, MAC filtering etc.)?
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|