|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kupnja monitora s 3g garancijom kod malih tvrtki
Pozdrav ekipa, evo kopka me ovo u naslovu. Kao primjer je LG 23" Wide LED E2350V koji u protisu košta 1690 kn, dok u Linksu 1999 kn. Ušteda je 300 kn što nije malo ali opet dolazimo do pitanja što ako firma propadne. Ja imam garanciju recimo 3 god, i gdi ću ja reklamirati proizvod kad mi njihov štambilj ide na račun, a oni recimo propadnu. Da li se onda traži mreža LG-ovih servisera i dal se to uvažava ? Molim savjet što napraviti. Hvala ! Lp Ivan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ocito da Protis ima 5% marze, a Links barem 20%.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
reklamirao t220,bio kupljen u vemilu koji je propao primili ga u jedan servis bez problema i na kraju ni nije bio pokvaren...meni se je znao gasit a kod njih ništa...kad sam ga dobio natrag nikakvih problema i gašenja...stvarno me interesira šta mu je bilo? da li je bio problem neki softwer ili win7?? inače ne bi trebalo bit problema sa reklamacijama kod web shopova ili manjih trgovina |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Mislim da ti to nema veze, ako propadne jedan , doći će drugi ovlašteni servis (drugo ime). Dužan ti je popravit - neovisno gdje je kupljen. Koliko znam da je ovlašteni servis za LG - MR srvis . Tako piše :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Trebalo bi njih pitati za konkretan slučaj, kao i provjeriti u jamstvenom listu..
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Uređaj pod garancijom - ovlašteni servis bi trebao primiti i popravit... neovisno gdje je kupljen u HR .... Nosio sam puno stvari kupljenih u jednoj firmi na servis u drugu firmu . Obe firme su uvoznici i imaju ovlašteni servis... Još nisam doživio da mi nisu priznali jamstvo... Svakako prije provjeriti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Tj. primit će, ali će naplatiti dio ili sve troškove neovisno o jamstvu. Nosilac jamstva definira uslugu unutar jamstva, problem je ako imaš više uvoznika koji su nosioci jamstva, njihovi servisi ne moraju pokrivati troškove u jamstvenom roku opreme čiji je nosilac jamstva drugi uvoznik (imaš primjer na forumu s Vemilom).
![]() |
![]() |
#9 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#10 |
uvik kontra
Datum registracije: Oct 2005
|
Dok ti je pod jamstvom uvik ces naci ovlastenog servisera ! Kupio sam T220HD u Dubrovniku u Ve-Mil-a, skoro 2 god. radio bez problema nedavno nije htio upaliti , nazovem Ve-mil (anusmedia) i lijepo me upute na MR servis u ZG-u . Nazovem servis, ljubazno mi objasnili kako da ga upakiram, poslali kurirsku sluzbu za dva dana i odvezli na servis u ZG sve o njihovom trosku ! Stvarno profesionalno i sve pohvale MR servisu !! ![]() Najvaznija stavka je da roba ima garanciju , sto duže to bolje ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|