![]() |
Kupnja monitora s 3g garancijom kod malih tvrtki
Pozdrav ekipa,
evo kopka me ovo u naslovu. Kao primjer je LG 23" Wide LED E2350V koji u protisu košta 1690 kn, dok u Linksu 1999 kn. Ušteda je 300 kn što nije malo ali opet dolazimo do pitanja što ako firma propadne. Ja imam garanciju recimo 3 god, i gdi ću ja reklamirati proizvod kad mi njihov štambilj ide na račun, a oni recimo propadnu. Da li se onda traži mreža LG-ovih servisera i dal se to uvažava ? Molim savjet što napraviti. Hvala ! Lp Ivan |
onda ides kod uvoznika, ako su i oni propali ostaje ti kontaktirat direktno prodavaca...
|
Ocito da Protis ima 5% marze, a Links barem 20%.
|
reklamirao t220,bio kupljen u vemilu koji je propao
primili ga u jedan servis bez problema i na kraju ni nije bio pokvaren...meni se je znao gasit a kod njih ništa...kad sam ga dobio natrag nikakvih problema i gašenja...stvarno me interesira šta mu je bilo? da li je bio problem neki softwer ili win7?? inače ne bi trebalo bit problema sa reklamacijama kod web shopova ili manjih trgovina |
Mislim da ti to nema veze, ako propadne jedan , doći će drugi ovlašteni servis (drugo ime).
Dužan ti je popravit - neovisno gdje je kupljen. Koliko znam da je ovlašteni servis za LG - MR srvis . Tako piše :-) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Uređaj pod garancijom - ovlašteni servis bi trebao primiti i popravit... neovisno gdje je kupljen u HR .... Nosio sam puno stvari kupljenih u jednoj firmi na servis u drugu firmu . Obe firme su uvoznici i imaju ovlašteni servis... Još nisam doživio da mi nisu priznali jamstvo...
Svakako prije provjeriti... |
Citiraj:
Tj. primit će, ali će naplatiti dio ili sve troškove neovisno o jamstvu. Nosilac jamstva definira uslugu unutar jamstva, problem je ako imaš više uvoznika koji su nosioci jamstva, njihovi servisi ne moraju pokrivati troškove u jamstvenom roku opreme čiji je nosilac jamstva drugi uvoznik (imaš primjer na forumu s Vemilom). |
Citiraj:
|
Dok ti je pod jamstvom uvik ces naci ovlastenog servisera !
Kupio sam T220HD u Dubrovniku u Ve-Mil-a, skoro 2 god. radio bez problema nedavno nije htio upaliti , nazovem Ve-mil (anusmedia) i lijepo me upute na MR servis u ZG-u . Nazovem servis, ljubazno mi objasnili kako da ga upakiram, poslali kurirsku sluzbu za dva dana i odvezli na servis u ZG sve o njihovom trosku ! Stvarno profesionalno i sve pohvale MR servisu !!:goood: Najvaznija stavka je da roba ima garanciju , sto duže to bolje ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:18. |