|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
AviSynth vs VirtualDub(Mod)
Koja je razlika/prednost koristenja Avisyntha u odnosu na VirtualDub(Mod)? Npr. moze li AviSynth izrezati (izbaciti) dio materijala i onda ga iskodirati u Divx? Zar nije lakse "gledati" materijal dok ga rezes. ![]() Je li on brzi prilikom kodiranja? Ajde napisite stogod o tome (Costa...ako se ne varam ti ga koristis) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
VirtualDubMod podrzava vise audio formata (mp3, ac3, ogg...), ima demux opciju za zvuk (VD dodaje wav header), ima script editor za avisynth (ucitas skriptu i onda kad preko script editora nesto promjenis mozes napraviti brzi reload materijala), podrska za VBR mp3... Ima toga dosta, uglavnom bolji je VDMOD ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
TNX na odgovoru, ali ti pises o usporedbi VirtualDuba i VirtualDubModa, a ne ono sto sam pitao ![]() Zanima me AviSynth. Vidi naslov "treda" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Stvarno sam pukno ![]() Prednost Avisyntha je u brzini, a pogotovo kad se treba upotrijebiti vise filtera. Rezanje mozes raditi i u VD-u jer ne usporava rad. Nekako sam se naviknuo na avisynth pa prakticki sve radim prek njega. Crop, resize, deinterlace, uklanjanje loga (po potrebi)... Fino stavis VD na Fast Recompress mod i to je to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|