|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
3Dmark06 - neće ga dovršiti do kraja ili uopće pokrenuti
Kad ga instaliram, na kompu ga uopće neće ni pokrenut, javlja nešto kao directX9 nije instaliran, a prethodno sam ga instalirao... napisat ću točno što mi piše, samo moram ponovno vidjeti... Na laptopu, pak mi pokrene ali u toku testa nakon par minuta javlja isti problem. Neznam radi li se tu o nekompatibilnostima ili o čemu ? javim šta točno piše. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
nakon par minuta....
evo javlja mi ovo: IDirect3D9:: Create device failed: Invalid call (D3DERR_Invalid call) ako netko zna iz prve ruke, da ne bauljam uokolo ??? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#6 |
Registered User
|
neda mi se ispunjavat ta bolja, osim toga stalo mijenjam komponente, i radim s njima... A bedasto bi biloda da to moram ispunjavat, kom se to da, radije odem nekam van pojest nešto ![]() Moglo bi biti to sa driverom, probat ću reinstalirat driver za GPU pa javim se uskoro. P.S. Imam inače originalan softwer 3DMark06 sa licencom, a ne treba mi, prodao bi...ako nekom treba, javite mi se na PM. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nećemo se ovako igrati...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|