![]() |
3Dmark06 - neće ga dovršiti do kraja ili uopće pokrenuti
Kad ga instaliram, na kompu ga uopće neće ni pokrenut, javlja nešto kao directX9 nije instaliran, a prethodno sam ga instalirao...
napisat ću točno što mi piše, samo moram ponovno vidjeti... Na laptopu, pak mi pokrene ali u toku testa nakon par minuta javlja isti problem. Neznam radi li se tu o nekompatibilnostima ili o čemu ? javim šta točno piše. :respekt: |
nakon par minuta....
evo javlja mi ovo:
IDirect3D9:: Create device failed: Invalid call (D3DERR_Invalid call) ako netko zna iz prve ruke, da ne bauljam uokolo ??? :amen: |
imo sam isti problem na laptopu i call of duty 2 , morao sam ponovo instalirati driver za graf
|
Ispuni moj komp prije nego što postavljaš bilo kakva pitanja ili napiši koju konfiguraciju imaš.
slažem se ,charmander |
moj komp bi tebali staviti kao obavezno polje prilikom registracije korisnika.
|
neda mi se ispunjavat ta bolja, osim toga stalo mijenjam komponente, i radim s njima...
A bedasto bi biloda da to moram ispunjavat, kom se to da, radije odem nekam van pojest nešto :zdero: Moglo bi biti to sa driverom, probat ću reinstalirat driver za GPU pa javim se uskoro. P.S. Imam inače originalan softwer 3DMark06 sa licencom, a ne treba mi, prodao bi...ako nekom treba, javite mi se na PM. :fala: |
Citiraj:
|
Nećemo se ovako igrati...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:42. |