|
![]() |
#1 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Internet Operateri u Međimurju
Dobar dan, Zanima me koji su sve dostupni operateri u međimurju za internet. Naime zbog problema s T-Comom odlucio sam promjenit operatera. Dakle istice mi ugovor za 2 mjeseca pa me zanima procedura kako uspjesno promjenit operatera da nebudem ni jedan dan bez interneta. Dakle prvo moram sklopit ugovor s novim operaterom, kojim? Znam da VIP ima neki homebox, al kako to funkcionira, jel to dovoljno brzo? Dali nakon isteka ugovora s T-Comom moramo nesto podpisat ili otic u TCOM i rec da nezelimo vise njihov internet? Ako nitko nezna koji su sve moguci nacini izlaska na internet iz Medjimurja onda mi dajte barem napisite imena svih oepratera pa cu ih ja zguuglat i pogledat jesu li dostupni. Hvala
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogledaj ove: http://www.novi-net.hr/
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Vidim iz Male Subotice si pa vjerovatno osim t-Coma i Novog neta ništa, jedino ako te ne zanima mobilni internet ali to je još skupo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
t-com je još i najbolja i najjeftinija opcija novi net je duplo skuplji a bežićni internet je još i skuplji ili pa jako ogranićen (1, 5, 10 GB paketi)
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Do nekih boljih vremena moramo se utješiti s time kaj imamo i nadati se da će se pojaviti nešto bolje i ono najvažnije da bude čim jeftinije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
znam za međimurje wireless frend ima net preko njih, 33.3 kn mjesečno (tj 100 kn svaka 3 mjeseca) i dijeli 10Mbit vezu sa još 8 ljudi koji ne skidaju puno ![]() nisu paketi samo nešto nego duplo skuplji ![]() da je razlika 10 kn onda bi čak i mogli ljudi na njih umjesto na t-com, ali ovako nema sumnje...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Znam da je tema nesto starija ali evo koliko vidim i Iskon nudi svoje pakete po ostatku HR. Ne zovu se ISKON.nesto nego HR.nesto samo treba provjeriti dostupnost i naravno cijenu. Kod mene u selu je dostupno, a mislim da bi trebalo biti svugdje jer koriste T-com-ovu infrastukturu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|