|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) Wireless network key
evo nedavno sam jednoj pacijentici slagao komp, sve pobrisao stavio ponovo winse i sad naravno više ona ne zna koja je šifra za to, ima ona još jedan komp koji joj se automatski spaja na njenu bežičnu mrežu i pretpostavljam da bi se preko njega nekako mogla saznati lozinka, e sad kako, jeli zna itko? može i na PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pogledaj u routeru.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
to joj je radio neki debil i mjenjao je postavke i u routeru i ne radi username: user, lozinka: 0000, sad da joj pak resetiram router onda još veća sranje, jer ne zna niti korisničko ime niti lozinku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji router je u pitanju? J***mu jos cu cekicem morat izvlacit info od tebe. jesi druge kombinacije probao? admin-admin, admin-0000, prazno-prazno?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
da..probao sam sve moguće ![]() ![]() probao sam neki onaj wireless key view ali ne pokazuje ništa :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tebi stvarno ne treba dati ništa od tehnike u ruke... Koji router, posljednji puta?! Za sve ima rješenje pa čak i za ovo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
resetiraj ruter, zovi SZK s njenog broja, fino zamoli da ti daju korisnicko ime i sifru (da, potvrdi da zoves sa upravo tog broja za koji trazis podatke). 192.168.1.1, def sifra i ime, i namjesti ruter po svojoj volji. to znas? ![]() inace, jako ces tesko sa drugog kompa skinuti sifru. ista situacija je bila meni neki dan kod frenda, na XPu ima sifru, na W7 koji sam dignuo kad sam bio - nema. nista, morao ici do susjeda (stari cica) s kojim frend dijeli net, i preko njegovog kompa prepisao sifru..........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
evo sređeno može lock ![]() EDIT skinuo sam s neta nekakvi program s kojim se vidi koje su lozinke spremljene na kompu, i tako sam našao onda i za wireless Zadnje izmijenjeno od: DomagojX. 06.06.2010. u 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|