![]() |
(riješeno) Wireless network key
evo nedavno sam jednoj pacijentici slagao komp, sve pobrisao stavio ponovo winse i sad naravno više ona ne zna koja je šifra za to, ima ona još jedan komp koji joj se automatski spaja na njenu bežičnu mrežu i pretpostavljam da bi se preko njega nekako mogla saznati lozinka, e sad kako, jeli zna itko?
može i na PM |
Pogledaj u routeru.
|
to joj je radio neki debil i mjenjao je postavke i u routeru i ne radi username: user, lozinka: 0000, sad da joj pak resetiram router onda još veća sranje, jer ne zna niti korisničko ime niti lozinku...
|
Koji router je u pitanju? J***mu jos cu cekicem morat izvlacit info od tebe. jesi druge kombinacije probao? admin-admin, admin-0000, prazno-prazno?
|
da..probao sam sve moguće :D tj reko sam joj da proba jel sam joj to objašnjavao preko msna...mahh, reko sam joj da zove 060 9000 pa će nekak složit :D
probao sam neki onaj wireless key view ali ne pokazuje ništa :S |
Tebi stvarno ne treba dati ništa od tehnike u ruke... Koji router, posljednji puta?! Za sve ima rješenje pa čak i za ovo.
|
problem je i u tome što ona jadna doma ne zna niti gdje joj je router :D
kad se vrati nazad onda javim koji je router... |
resetiraj ruter, zovi SZK s njenog broja, fino zamoli da ti daju korisnicko ime i sifru (da, potvrdi da zoves sa upravo tog broja za koji trazis podatke). 192.168.1.1, def sifra i ime, i namjesti ruter po svojoj volji. to znas? :)
inace, jako ces tesko sa drugog kompa skinuti sifru. ista situacija je bila meni neki dan kod frenda, na XPu ima sifru, na W7 koji sam dignuo kad sam bio - nema. nista, morao ici do susjeda (stari cica) s kojim frend dijeli net, i preko njegovog kompa prepisao sifru.......... |
evo sređeno
može lock :) EDIT skinuo sam s neta nekakvi program s kojim se vidi koje su lozinke spremljene na kompu, i tako sam našao onda i za wireless |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |