|
![]() |
#1 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Chenbro gaming bomb
Jel se isplati uzimat sad to kučište ili postoji neko bolje u tom rangu (300kn)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imao - na žalost prodao. nema teorije da nađeš bolje za te (pa i veće) pare. naj naj kućište. naprijed 92 i iza 120 ener pa da vidiš kako dela tiho i hladno... regulirano sky, regulirano ![]() samo naprijed! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Muči me jedino reset switch jel se da kak složit da se uklapa u cijelo kučište? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
power useru ne treba reset ![]() ne kužim stvarno tvoje pitanje... gle sve je moguće (osim drvene peći), tako da su ti mogućnosti neograničene. kad preclockaš koristi insert tipku prilikom paljenja, ak ti komp nije stabilan pa trebaš reset - tough luck, make him stable. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
b) izbusit rupu na sredini gdje je mali zaobljeni trokut, na sasiji takodjer postoje predvidjene rupe, c) modat tako da je cijeli trokut reset gumb, d) izbusit rupu na 3,5" otvoru ili ispod njega gdje je na sasiji predvidjeno mjesto za drugi 3,5" uredjaj, e) spojit ga na zadnju stranicu uredjaja, f) izbusit rupu na dnu u prednjem kutu, ako ti je komp na stolu, dovoljno? ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Citiraj:
evo ti hint kako ćeš bit glavni na kvartu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
malo ispili one držače za ovaj srebrni drek i fino uzmi komad gume na koji s jedne i druge strane bubneš onaj jaki dvostrani selotep za tepihe i sl. sve to zgruvaj zajedno, bubni si u quick-launch cd-open ikonu (imaš na netu tih programa) i tamo otvaraš - na drajvu zatvaraš prilikom umetanja cd-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Razmotrit ću...ali najvjerojatnije neću napravit ništa jer imam još i Aerogate tako da od vizualne čistoće ništa. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
ne jer sam ih ugradio prije prvog paljenja, ali ti mogu reć da nakon što ih dignem sa 1000rpm (kolko su mi uvijek bili) na max, počne padat temp naočigled i cpu-a i sistema i diska. ener rastura, al je na max glasan za popizdit i ne možeš ni minutu to slušat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ČLAN FKTa
|
Znam kako je to, imam TT-a ![]() Mislim se puknit 92mm CM blue led, a zada 120mm Sharkoona blue led.:burn: Opako mi se penju temperature, CPU ide i do 50 poslije gejmanja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|