|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Di ste bili ovaj vikend? Ja osobno nisam nigdje išo jer sam bolestan i pijem antibiotike,i stara mi je bila u školi ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
lol, isto sam bolestan, inace bi negdje pijan lezao, a sta ces valjda cu ozdravit do slijedeceg tijedna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bio u petak na žderonjama, pa sam ostatak vikenda probavljo hranu na krevetu uz još mnogo druge hrane. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
petak >> žderonje i kasnije do Black Dragona subota >> izašao na cugu sa ekipom, puklo nam pa odlučili zaletiti se do OTVa na Zabranjeno i taman kad smo se dogovorili sa redarom da nas pet uđe za neku siću doleti gazda i sjebe na deal....tak da smo iduća dva sata pili pelin ispred OTVa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Subota: jutarnja kava, bažulj i zelje kod punice, propali izlazan na Heineken party radi nestanka struje. Nedjelja: jutarnja kava, Samoborski slapovi: juha od vrganja, pastrva u kukuruznom brašnu, povrće u maslacu, matovilac, crnjak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
a ništa, malo smo divljali s motorima po gradu, narakijali se kod mene doma pa u Točku... i tako ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
me 2 ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja u subotu na sljemenu, danas u delnicama. bila zadnja trka sezone. sljedeće subote se ide van i ne vraćam se prije 7 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
petak----cjeli dan po gradu predvecer sa curom tak da nisam oso na zderonje ![]() subota----godisnjica sa curom nakon sto sma ju odfurao doma kod bratica do po 4 ![]() nedjelja cjeli dan spavanje lezanje zderanje lignji ![]()
![]() |
#18 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Petak - žderonje subota - doma nedjelja - doma Stara bila na informacijama ![]() @ izopaceni - Od svega kud baš u Gap? Jednom ušo i nikad se ne vratio. Od rađe v Sokol |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
U GAP-u do 10 nešto tipa "dječji vrtić" party, a kasnije boga pitaj, a u Sokolu je OK. Dobra zika, samo kaj zna bit gužvetina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Da a u sokolu poslije 12 peder bal.......i dj je magla pusta stalno iste stvari......
![]() |
#22 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ovaj vikend sam bila kod frendice u samoboru.... ![]() ...uopznala sam neke nove ljude...jedan mi se posebno svidio...nice little hobitsis ![]() ![]() ...jako sam malo spavala...i sve u svemu mi je bilo jako lijepo... ![]() ...malo previse fizickih aktivnosti... ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
petak mislio van sa boljom polovicom - radio do 22:00... propalo. ostatak večeri grickao čips i uživao u sklopljenim kapcima. subota pifa s ekipom u frendovoj birtiji, pa još jedna i onda još jedna... dolazi bolja polovica - lažem da sam trijezan i resetiram brojač. zatvaranje - taxi - kod punice u rane jutarnje sate nešto malo sna uhvatio i doma dalje na bauštelu. nedelja bol u glavi i vidljivo loš održavan sajt radi mog pretjeranog alkoholizma. ponedjeljak - danas ![]() oću bit gotooooooov, a moram još drljat po nekom html-u kojeg pojma nemam i onda čitam noob-go-away knjižice html-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kužite ono malo zapali maštu pa tri točke Daklem glasujem za ban: 1. ako ne objavi sliku samoborke (možda mala ima oči slatke kao Nika Fleiss) 2. ako ne objasni kako hobit koji je sam po sebi nedorasli i ima klempave uši može bit mali i zgodan 3. ne objasni kakve su to lijepe aktivnosti zbog kojih nije spavala a sve ju je boli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
provocira.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ha, ha, ha...decki..e, svasta bi vi htjeli znati ![]() samoborka je zauzeta...tak da nist od toga... hobit je nice jer je oke draga osoba puna razumijevanja... ![]() ...a sad od cega sam dobila upalu misica...hm..pa,da...od plesanja ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
lukav je taj ples... svašta zna bubati od pretjerivanja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|