|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mrlja(?) na ekranu
http://i44.tinypic.com/2d949x4.jpg Xerox XM7-24, star dvije godine. Uopće nije površinski, što je to i kako riješiti?
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
meni bas izgleda kao otisci necijih masnih prstiju...upri malo jace |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Da je CRT reko bi da je magnet bio blizu, ali ovak stvarno mi niš ne pada na pamet. Si probal vrati boje na default.
![]() |
#5 |
Premium
|
Ako se zezaš, nije smiješno. Napisao sam da nije površinski. Izgleda kao da je nešto progorilo ispod. Iskopao sam negdje račun, srećom, još je pod garancijom.
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Takve stvari se obicno desavaju na gornjim rubovima ili u zoni koju zovemo Taskbar disktrikt ![]() Ono sto sam shvatio iz radnog iskustva najveceg mestra u ZG za problematiku lampi ali i dva US odlicna dobavaljaca zamjenskih... ako izuzmemo probleme koje nisu uopce vezani za ekran ali za posljedicu naravno gnjave upravo dio koji nam najvise i treba ... Ekran radi se pocesto o plinu u lampama - u relaciji nedostatka ili raznim popratnim stvarima ali opet vezanim za plin u CCFL-u. Od raznih mrljanja pa do cak i nekih polu "memorijski" pamcenja ikona na tragu 'Burn In' i IP prepoznatljivosti. Ako se radi o plinskoj prici, onda se obicno formira tek nakon zagrijavanja sa laganim rastom i nadziranjem nakon paljenja. Moze se desiti i novim modelima i desavalo se. Srecom imas garanciju, pa neces morati razbijati glavu naukom razloga. 888 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Samo da ne sadrži amonijak ili etanol.
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM. Zadnje izmijenjeno od: Bluzer. 20.04.2010. u 13:47. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|