![]() |
Mrlja(?) na ekranu
http://i44.tinypic.com/2d949x4.jpg
Xerox XM7-24, star dvije godine. Uopće nije površinski, što je to i kako riješiti? |
meni bas izgleda kao otisci necijih masnih prstiju...upri malo jace
|
Da je CRT reko bi da je magnet bio blizu, ali ovak stvarno mi niš ne pada na pamet. Si probal vrati boje na default.
|
To se meni doma na LCD televizoru marke Daewoo desilo. U gornjem desnom kutu, samo što je puno veće površine nego ovo tvoje.
Nažalost mislim da rješenja nema... :( |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nažalost moj više nije.
|
Citiraj:
Takve stvari se obicno desavaju na gornjim rubovima ili u zoni koju zovemo Taskbar disktrikt :) Ono sto sam shvatio iz radnog iskustva najveceg mestra u ZG za problematiku lampi ali i dva US odlicna dobavaljaca zamjenskih... ako izuzmemo probleme koje nisu uopce vezani za ekran ali za posljedicu naravno gnjave upravo dio koji nam najvise i treba ... Ekran radi se pocesto o plinu u lampama - u relaciji nedostatka ili raznim popratnim stvarima ali opet vezanim za plin u CCFL-u. Od raznih mrljanja pa do cak i nekih polu "memorijski" pamcenja ikona na tragu 'Burn In' i IP prepoznatljivosti. Ako se radi o plinskoj prici, onda se obicno formira tek nakon zagrijavanja sa laganim rastom i nadziranjem nakon paljenja. Moze se desiti i novim modelima i desavalo se. Srecom imas garanciju, pa neces morati razbijati glavu naukom razloga. 888 |
Citiraj:
|
Da ne otvaram novu temu.
Kad ugasim monitor,vidim puno gluposti po njemu. E posto je lcd,cime ga cistit? Postoje neke posebne krpice ili?Sto je poreporucljivo a sto ne? |
Citiraj:
Samo da ne sadrži amonijak ili etanol. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |