|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ne... 9.3 je za "klasicne" telefone, 9.5 je za touch telefone. ali mozes nadogradjivat software telefona, sto sluzbenim, sto nesluzbenim verzijama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
pozdrav.kupio sam e55 i imam par pitanja...postat cu tu jer su mobiteli gotovo identicni. probao sam neki gmail acc otvorit i poslat mail da probam dal radi, al nista nije poslao nego se pojavila gore ikonica koda je u izlaznom spremniku mail i tako stoji, no buduci da sam pobrisao acc to vise nemogu nigdje maknut, a ta ikonica i dalje stoji pa mozda neko zna kako najlakse maknut to.. a drugo pitanje je zasto mi u operi mini ne prikazuje hrv slova(probao eng i hrv verziju) dok u operi mobile radi bez greske...hvala i zadnje pitanje,zasto je cca 600 MB memorijske kartice zauzeto vec pri kupnji mobitela?
![]() |
#4 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#5 |
In Rainbows
|
najvjerojatnije je to. a sto se tice ovog prvog pitanja,rijesio sam sa nekim programom message storerom, nikako drugacije nisam mogao edit: imam jos jedno pitanje,kako je najbolje transferrat muziku sa kompa...imam i pcsuite i ovi, ali htio bi da mi se odma convertira da file bude manji i da se stavi cover na pojedine albume ako je to moguce. sa starim pc suiteom se to radilo s dodatnim integriranom programom a sad ga nema kolko vidim,jedino drag and drop sto sam probao i radi na neki nacin, ali ga onda ne spremi u player automatski nego u neki folder na totalno drugo mjesto i ne pamti ID3 tagove
"Success can only be achieved with a kind of pioneer spirit and repeated use of three tools: failure, introspection and courage." - Soichiro Honda Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 09.09.2010. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nokia e55 problem
Pozdrav Jel itko od vas imal problema sa Half-QWERTY tipkovnicom u aplikacijama. Bas sam instaliral Gar. XT i nemogu upisati kućnu adresu jer mi cijelo vrijeme pise slova, a nikak da ga natjeram da upise broj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|