Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.08.2010., 22:50   #1
MaToSamJa
Premium
Moj komp

MaToSamJa's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Nokia E55

planiram uzet ovaj mob, čini se odličan (osim kamere) i sad zanima me dal se može stavit novi symbian na njega, znači sa 9.3 na 9.5?! i uopće dal mi to treba u životu ak je 9.3 dobar?
MaToSamJa je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2010., 23:47   #2
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
ne... 9.3 je za "klasicne" telefone, 9.5 je za touch telefone.

ali mozes nadogradjivat software telefona, sto sluzbenim, sto nesluzbenim verzijama.
nathan.fake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.09.2010., 15:11   #3
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
pozdrav.kupio sam e55 i imam par pitanja...postat cu tu jer su mobiteli gotovo identicni.
probao sam neki gmail acc otvorit i poslat mail da probam dal radi, al nista nije poslao nego se pojavila gore ikonica koda je u izlaznom spremniku mail i tako stoji, no buduci da sam pobrisao acc to vise nemogu nigdje maknut, a ta ikonica i dalje stoji pa mozda neko zna kako najlakse maknut to..
a drugo pitanje je zasto mi u operi mini ne prikazuje hrv slova(probao eng i hrv verziju) dok u operi mobile radi bez greske...hvala
i zadnje pitanje,zasto je cca 600 MB memorijske kartice zauzeto vec pri kupnji mobitela?
Staro 09.09.2010., 17:48   #4
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor rokoko Pregled postova
i zadnje pitanje,zasto je cca 600 MB memorijske kartice zauzeto vec pri kupnji mobitela?
Ako si uz mob dobio predinstalirane Ovi mapse, karte su ti spremljene na kartici (folder 'cities', ako se ne varam).
Staro 09.09.2010., 18:35   #5
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

najvjerojatnije je to. a sto se tice ovog prvog pitanja,rijesio sam sa nekim programom message storerom, nikako drugacije nisam mogao

edit: imam jos jedno pitanje,kako je najbolje transferrat muziku sa kompa...imam i pcsuite i ovi, ali htio bi da mi se odma convertira da file bude manji i da se stavi cover na pojedine albume ako je to moguce. sa starim pc suiteom se to radilo s dodatnim integriranom programom a sad ga nema kolko vidim,jedino drag and drop sto sam probao i radi na neki nacin, ali ga onda ne spremi u player automatski nego u neki folder na totalno drugo mjesto i ne pamti ID3 tagove

Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 09.09.2010. u 19:03.
rokoko je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2010., 23:00   #6
Elder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Nokia e55 problem

Pozdrav

Jel itko od vas imal problema sa Half-QWERTY tipkovnicom u aplikacijama. Bas sam instaliral Gar. XT i nemogu upisati kućnu adresu jer mi cijelo vrijeme pise slova, a nikak da ga natjeram da upise broj.
Elder je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno