|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
grom ubio matičnu?
Pozdrav Pred koji mjesec mi grom skurio ruter i matičnu p35-ds4. Matična isprve nije uopće palila, ali ne dao vrag mira, probam opet jučer nakon dužeg clear cmosa, i odjednom se pale svi ventovi, hdd i dvd, ali i dalje nema signala na ekranu. Svih 6 Phase Ledova je upaljeno, ali niti po manualu ne kužim što to uopće znači? Nešto sam pročitao da može bit da je skuren jedan ili više mosfeta oko proca, a ovdje čitam da je treba ispeć sa krumpirićima, čarapama i folijom. Meni to sve zvuči dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Vidim da imaš Šrotegen napajanje; lako moguće da je to skureno pošto je to ipak nekvalitetno sa nikakvom prednaponskom zaštitom. Ako već nisi pokušaj s drugim napajanjem kresnuti komp.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 02.05.2010. u 23:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
kod mene je bio isti problem sa p4s8x-x. sve radi ali nema slike. ispostavilo se da je grom odnio maticnu i poveo proc sa sobom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam ima slicno iskustvo sa prvom DFI nf590 SLI, nakon cega sam je izvadija iz "kasete", ocistija i propuha (srica - nije bilo izgorenih cipova niti ikakve naznake da je rijec o udaru groma). Odnija na servis, nakon 15-tak dana stigla nova ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|