|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
(riješeno) The volume does not contain a recognized file system?
kupio novi WD disk eksterni i isao ga formatirat u tijeku formata desila se greska u sistemu i mroao sam prekinit format, kasnije sam skontao da ga nisam trebao ni formatirat ali bilo je kasno javi ose ovaj error ... The volume does not contain a recognized file system znaci imam isti takav disk koji ima autorun fail i nisam ga formatirao radi bez greske, kad idem formatirati ovaj disk sa greskom kao quick format nece da ga formatira formatirao ga je sa normalnim formatom 24 sata i nakon sta je dosao do kraja napisao da se ne moze formatirat...imam sistem win7 sta da radim , hvala ps dali se ovaj autorun fail moze ikako sakriti ili ce uvijek moratit biti vidljiv |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao sa nekim od alata, sto barataju sa diskovima (Acronis, Paragon..)? PS. Sto kaze HD Tune za taj hard? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
nisam probao sa nicim posto neznam , zato i pitam ovdje, disk je ispravan bio 100% jer sam ga otpakirao novoga i usao u njega , sve je bilo dobro dok ga nisam pokusao formatirat i prekinilo se to formatiranje onda nastaju problemi , samo reci sta da radim sa tim programima i probat cu EDIT: evo instalirao Paragon i kaže mi ovako da je program našao disk sa kojim ne može raditi i onda piše volumes on this disk cannot be formated uff (( Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 09.10.2010. u 16:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: raven34 uspio sa tvojom semom, prvo mu napravio malu particiju pa onda quick format i eto ga ![]() raven34 kako sam napravio particiju u xp-u i u win7 na drugom kompjuteru sam sad uradio format u disk menageru mi stalno stoji jedna particija na kojoj piše unallocated iako sam uradio quick format i normalni format ona i dalje stoji kako da pobrišem cijeli disk? Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.10.2010. u 17:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Unallocated nije particija već prazan, neiskorišten prostor na disku. Fino odeš u disk manager i pobrišeš sve particije koje su na disku. Tada će cijeli disk biti unallocated i onda fino kreiraš particije te ih formatiraš po volji.
![]() |
#6 |
Premium
|
ja sam opet otisao u menager stavio da je sve jedna particija tj. kad me pitalo koliku zelim particiju stavio sam da je velicina koliko i cijeli disk i kliknio format , nadam se da je to sve ista stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
hvala na pomoći, sve je sad ok |
![]() |
![]() |
|
|