|
![]() |
#2 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
"Please install the lastest verion of Macromedia Flash (R) before instaling this program" Jesi li uopce procitao sto pise na tom erroru?? I da imas dole gumbic "Check for solutions online", jesi li ga probao pritisnuti ili je on mozda redirektan ovdje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Hm ne znam baš.. baš ti fino piše da nema macromedia flasha zato sumljam da je on tu ispravno instaliran za vistu... beta2 je imala problema sa macromediom nesto ako me dobro sjecanje služi pa vidi i tu opciju. AKo piše macromedia onda valjda i je macromedia, sumljam da sad ne radi sto ja znam dx ili slicno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Desni klik, na properties, compatibility, run in win xp mode il tak nešto piše, probaj
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
pa kaj nemreš setup direktno pokrenut sa CD-a odnosno Windows Explorer (My Computer) - CD - setup.exe ? odnosno da preskočiš taj uvodni flash.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ova vista nije normalna,uspio sam pokrenuti i instalirati,a sad kad uđem u multiplayer preko "The All-Seeing Eye",bude samo crnilo,ne želi se spojiti,onda moram u task manager i end task, probao sam isključiti i firewall i opet ništa,dobri stari XP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav. Sorry sto dižem staru temu,ali potrebna mi je pomoć. Isto imam Windows Vistu,e sada ne znam da li je to Viste ili do igre. Krenem igrati na serveru,i malo malo me izbaci PunkBuster. "Pnkbstrb.exe heartbeats stopped." To je poruka koju dobijem kada izbacim,googla-o sam,no ništa konkretno probao sam reinstall igre,update PB-ali,nažalost ništa. Je li tko imao problema s time da mi da kakvo rješenje? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ja progooglao i ima puno rezultata u vezi hearbeat problema sa PBom Probaj ovo: http://www.punksbusted.com/forums/in...8&#entry290438
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|