![]() |
Call of duty 2 i Windows Vista
Javlja mi se slijedeći problem kad
idem instalirati COD2 na windows Vistu: http://img513.imageshack.us/img513/2334/aaalz8.th.jpg Ima li kakvo riješenje za ovo? Hvala! |
"Please install the lastest verion of Macromedia Flash (R) before instaling this program"
Jesi li uopce procitao sto pise na tom erroru?? I da imas dole gumbic "Check for solutions online", jesi li ga probao pritisnuti ili je on mozda redirektan ovdje? |
Pa nisam se jučer rodio,
instalirao sam Macromediu Flash i kliknuo sam na Check for solutions online,koja me prebaci na stranicu od activision-a,gdje nisam pronašao ništa. |
Hm ne znam baš..
baš ti fino piše da nema macromedia flasha zato sumljam da je on tu ispravno instaliran za vistu... beta2 je imala problema sa macromediom nesto ako me dobro sjecanje služi pa vidi i tu opciju. AKo piše macromedia onda valjda i je macromedia, sumljam da sad ne radi sto ja znam dx ili slicno... |
Desni klik, na properties, compatibility, run in win xp mode il tak nešto piše, probaj
|
pa kaj nemreš setup direktno pokrenut sa CD-a odnosno Windows Explorer (My Computer) - CD - setup.exe ? odnosno da preskočiš taj uvodni flash....
|
Ova vista nije normalna,uspio sam pokrenuti
i instalirati,a sad kad uđem u multiplayer preko "The All-Seeing Eye",bude samo crnilo,ne želi se spojiti,onda moram u task manager i end task, probao sam isključiti i firewall i opet ništa,dobri stari XP:care: |
da nepisem ponovno:
Citiraj:
|
Sorry E.T.,evo probao,sad je sve ok,hvala!!:respekt:
|
Pozdrav.
Sorry sto dižem staru temu,ali potrebna mi je pomoć. Isto imam Windows Vistu,e sada ne znam da li je to Viste ili do igre. Krenem igrati na serveru,i malo malo me izbaci PunkBuster. "Pnkbstrb.exe heartbeats stopped." To je poruka koju dobijem kada izbacim,googla-o sam,no ništa konkretno probao sam reinstall igre,update PB-ali,nažalost ništa. Je li tko imao problema s time da mi da kakvo rješenje? :) |
Reinstall PB-a?
|
ja progooglao i ima puno rezultata u vezi hearbeat problema sa PBom
Probaj ovo: http://www.punksbusted.com/forums/in...8&#entry290438 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |