|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
(riješeno) Start menu i explorer.exe se ne vide
Ne znam ni ja šta se tu točno desilo i kako, ali znam da pizdim i da ću razbit nešto. Danas mi je odnikud iskočilo neko govno windows defender ili tako nekako. Pa sam ga se uhvatio čistit s svim i svačim, ne znam ni ja više. Uglavnom, sad kad se Windowsi dignu nema start menua, ne mogu Task manager otvorit, sve je usrano i sporo. Safe mode radi bez greške. Windowse sam stavio nove ima 15 dana i stvarno mi se ne da opet. Ima li spasa ovom smeća ili da sve bacim kroz prozor?
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Odvrti Hijack This, pa izad njega combofixom poskeniraj.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e blejdo blejdo sta ti je bio problem zavrtiti acronis i napraviti image windowsa? sad bi to rijesio u 3 klika i 5 minuta. hi jack objesi na njihov sajt i rucno kolji po redu.
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
probaj se ulogirat kao admin,davno sam imao taj problem,ulogirao sam se kao admin i na admin accountu sve normala,i onda sam od tamo rijesio napad dalje nod32 i spybotom....mozda vrijedi i za bilo koji drugi account,nemora bit admin,bitno da nije inficirani....imas taj tool poslje za vracanje taskmana i svega...probaj u run utipkat logoff pa se odlogiras i ulogiras kao admin u slucaju da nemasopciju kod paljenja kompa....
![]() |
#6 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, bio sam popizdio skroz, odjebao sve, otišao se zapit, vratio kući, upalio komp, još uvijek sve zblokano, ali combofix je bio na desktopu pa sam ga uspio pokrenut. I on sve sredio. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|