![]() |
(riješeno) Start menu i explorer.exe se ne vide
Ne znam ni ja šta se tu točno desilo i kako, ali znam da pizdim i da ću razbit nešto.
Danas mi je odnikud iskočilo neko govno windows defender ili tako nekako. Pa sam ga se uhvatio čistit s svim i svačim, ne znam ni ja više. Uglavnom, sad kad se Windowsi dignu nema start menua, ne mogu Task manager otvorit, sve je usrano i sporo. Safe mode radi bez greške. Windowse sam stavio nove ima 15 dana i stvarno mi se ne da opet. Ima li spasa ovom smeća ili da sve bacim kroz prozor? |
Odvrti Hijack This, pa izad njega combofixom poskeniraj..
|
|
e blejdo blejdo sta ti je bio problem zavrtiti acronis i napraviti image windowsa? sad bi to rijesio u 3 klika i 5 minuta.
hi jack objesi na njihov sajt i rucno kolji po redu. |
probaj se ulogirat kao admin,davno sam imao taj problem,ulogirao sam se kao admin i na admin accountu sve normala,i onda sam od tamo rijesio napad dalje nod32 i spybotom....mozda vrijedi i za bilo koji drugi account,nemora bit admin,bitno da nije inficirani....imas taj tool poslje za vracanje taskmana i svega...probaj u run utipkat logoff pa se odlogiras i ulogiras kao admin u slucaju da nemasopciju kod paljenja kompa....
|
Citiraj:
Uglavnom, bio sam popizdio skroz, odjebao sve, otišao se zapit, vratio kući, upalio komp, još uvijek sve zblokano, ali combofix je bio na desktopu pa sam ga uspio pokrenut. I on sve sredio.:care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |