|
![]() |
#1 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Virus preko facebook.a!!!
LJudi pomoc!Frend je desetak ljudi stavio poveznicu na ovaj link Dario Zizu Domagoj Čičak : This is 100% you!!! ******************* youtube.torrent-galaxy.in youtube.torrent-galaxy.in on to nije nista poslao NIKOME,sve samo!!JA sam na kompu slucajno to stisnuo i pojavio mi se neki ANTIVIRUS WIN 7 2010 i skenira cijelo vrijeme i nemogu ga nikako ugasiti...nakom par minuta mi je izbacio BlueScreen i sad mi cijelo vrijeme sam restarta komp!!!!Pokusao sam u safe modu ista stvar!!! Što da radim??? Zadnje izmijenjeno od: tor. 11.03.2010. u 08:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
instaliraj neki antivirusni program, skeniraj, po potrebi reinstaliraj win i zaboravi na facebook, to je jedino rješenje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Owner
|
cek...sam malo....nemogu opce vise uci u win7,,pokrene i sve i cim pise windows 7 starting welcome se pojavi bluescreen i opet ga resetira! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Owner
|
Sry admin!U panici sam pisao i nisam pazio da sam link stavio!Nakon jedno desetak restartova uspio sam nekako uci u safe mode i pomocu system restorea vratiti par dana unazad.Za sada je sve ok,samo sto je nazalost taj link kliknulo preko 5 frendova i svima se dogada jedno te ista stvar!OK probat cu sa malwerbytes pocisitit....Hvala!! Jos jedno sorry admin,nece se ponoviti!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Prijedlog. Jedan topic " Pobrao sam virust/trojanca... " ? Pa nek ekipa unutra piše kada im se nekaj dogodi? |
![]() |
![]() |
#10 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Amen. Tak da ga odma mogu metnut na neku ignore listu da ne citam ovakve "pobro virus preko fejsbuka" izbljuvotine... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Owner
|
![]() |
![]() |