![]() |
Virus preko facebook.a!!!
LJudi pomoc!Frend je desetak ljudi stavio poveznicu na ovaj link
Dario Zizu Domagoj Čičak : This is 100% you!!! ******************* youtube.torrent-galaxy.in youtube.torrent-galaxy.in on to nije nista poslao NIKOME,sve samo!!JA sam na kompu slucajno to stisnuo i pojavio mi se neki ANTIVIRUS WIN 7 2010 i skenira cijelo vrijeme i nemogu ga nikako ugasiti...nakom par minuta mi je izbacio BlueScreen i sad mi cijelo vrijeme sam restarta komp!!!!Pokusao sam u safe modu ista stvar!!! Što da radim??? |
instaliraj neki antivirusni program, skeniraj, po potrebi reinstaliraj win i zaboravi na facebook, to je jedino rješenje :)
|
cek...sam malo....nemogu opce vise uci u win7,,pokrene i sve i cim pise windows 7 starting welcome se pojavi bluescreen i opet ga resetira!
|
Pa dobro, popušiš virus i onda ostaviš link na forumu?!
I daj piši normalno, prvi post kao da si nogom pisao, totalno nerazumljivo. |
Format All + Instal novi windowsa
mada ako se dobro sjecam Hiren's BootCD mozda i moze to rijesiti |
ako uspijes dignuti win, probaj sa malwerbytes pocistiti
|
Sry admin!U panici sam pisao i nisam pazio da sam link stavio!Nakon jedno desetak restartova uspio sam nekako uci u safe mode i pomocu system restorea vratiti par dana unazad.Za sada je sve ok,samo sto je nazalost taj link kliknulo preko 5 frendova i svima se dogada jedno te ista stvar!OK probat cu sa malwerbytes pocisitit....Hvala!!
Jos jedno sorry admin,nece se ponoviti!! |
Hiren's boot cd bi mogao riješiti problem sa nekim antivirusom. ali bi trebao onda imati zadnji hiren sa najnovijim definicijama virusa.
|
Prijedlog.
Jedan topic " Pobrao sam virust/trojanca... " ? Pa nek ekipa unutra piše kada im se nekaj dogodi? |
Amen. Tak da ga odma mogu metnut na neku ignore listu da ne citam ovakve "pobro virus preko fejsbuka" izbljuvotine...:hitthewal:
|
:respekt: SRY frajeru!!!!!!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |