|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Spas za navigaciju
Uvažena inteligentna publiko zeznuo sam svoju navigaciju za auto a žao mi ju je bacit kad znam da je softverski problem. Navigacija nema USB port dakle jedini joj je pristup memorijskom karticom. Ja sam u nju htio ubaciti neki novi softver za navigaciju, stavio je na karticu klikno update i tada se pokazalo na ekranu "windows update failed" nemam pojma kak i od tad mi ne želi uć u sustav. Jednostavno zaustavi se na screenu od myguide Sad trebam neki načan da instaliram ponovo win CE gore, ali sa memorijske kartice, dakle da buta sa kartice prije svega... Imam orginalne cd-e i karte od nje ali tamo nema ništ korisno. Inače riječ je o myguide 3000go ako to ikome što govori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hard reset nije pomogao? Pročitaj ove upute koje će ti pomoći da napraviš hard reset i vratiš sve na factory default. http://www.pocketpc-live.com/index.p...d=2782&lang=en Ovdje se govori kako hakirati uređaj te navodi da je jedan folder na kartici http://www.plocmstart.com/myguide/index.htm Moglo bi se dogoditi da na cd-ima koje si dobio sa uređajem imaš kopiju interne memorije i da se ista može popraviti stavljenjem tog filea/foldera na drugu karticu i startanjem uređaja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako ne uspijes nikako,mozda mozes poslat uredjaj pa da se malo poigram. Mozda se moze preko nekakvog jtaga spojit na PC ali ne mogu znati dok ga ne otvorim. Ali to je zadnje rijesenje,ako ne uspijes bas nista s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam otvorio uređaj jer sam mislio da je mini usb zamaskiran, ali nije. Ako ti se da zezat sa jtagom poslat ću ti ili možeš doć do umaga. Ali prvo da ja uhvatim vremena ono isprobat. El bi se mogao nekako taj ekran od navigacije spojit recimo na VGA izlaz od grafičke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čitaš li ti sa razumijevanjem šta ti pišem? Nigdje nisam spomenuo hakiranje nego da u tekstu o hakiranju imaš inf. da se kopija OS-a nalazi na kartici. Jesi probao skinuti Hard reset program s mog prvog linka i staviti ga u uređaj?
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nisi mozda skuzio da mu se uredjaj smrzne na screenu MYGUIDE,znaci ne moze nista napraviti sa kopijom os-a, jedino naci nacina kako da uredjaj dok se boota mozda kopira taj OS s kartice na uredjaj. Koliko se sjecam,ima par programcica koji to rade,ali nisam siguran da ijedan to radi prije nego se osnovni software podigne,tj sam Win CE. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|