|
![]() |
#1 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
NEC 3520 firmware
Pozdrav imao sam nec 3500 koji je iz cistog mira prestao snimati dvd-je pa sam sad dobio 3520 i sad naravno ima rip lock, a ja ne mogu naci firmware, te neznam koji staviti. Pa molim neki link, preporuka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Izvoli pa čitaj ![]() NEC firmware Forum Ja isto imam 3520 i ne znam da li mi se isplati stavljati moddani firmware, malo sam skeptičan... Ako flashas javi svoja iskustva i razliku prije/poslije flasha...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Rip Lock , da nema smisla ne bi ga vecina stavljala u firmware.... Ja sam svoj 2500 flashal puno puta, al nisam nikad stavljal firmware koji remove-a rip lock, a niti onaj koji radi RPC1 od drive-a.. Al ovaj zadnji kaj moze mjenjat bitsetting na single layeru mi se svidja ![]() Dakle il ga flashat sa original nec, ili sa maddog KOJI JE U BITI ORIGINAL nec, jedino kaj ima ugradjen i bitsetting za single layer... A to zakej ti ripanje stane, moze bit svasta,, a ak ide samo0 1 puta moze bit grdo izgrebani medij...
__________________ |
![]() |
#6 |
eXe
|
ne stane ripanje, nego sam probao snimiti to sto sam ripnuo sa dvd decrypterom... to me muci, jer mi je na takav nacin i 3500 otisao. Stavio sam prazan dvd, probao snimati i u dvd dec i neri i nista. Samo stoji, niti ga ne pokusa snimiti... a sad u ovome 3520, sa najnovijim dvd dec samo mi pise: setting write speed i nista dalje. Nakon 40sec malo ocita nesto i to je to. Ostaje na 0% completed i nakon vise minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
tebe nekej drugo muči čini mi se Probaj prvo sa friškim windowsima....I direktno iz nere...(iskopiraj sadrzaj ripa u video_TS fiolder. By the way jel prži data?
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 23.02.2005. u 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Geek Wants Out
|
Ne vjerujem da je problem u firmware-u, naime imam isti uređaj (NEC 3520A) i uredno ripa (DVD decrypter,DVDshrink) i snima (Nero 6.x.x.x.)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
To znaci da si najvjerojatnije starog NEC-a vracal u ducan bez potrebe? ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |