![]() |
NEC 3520 firmware
Pozdrav
imao sam nec 3500 koji je iz cistog mira prestao snimati dvd-je pa sam sad dobio 3520 i sad naravno ima rip lock, a ja ne mogu naci firmware, te neznam koji staviti. Pa molim neki link, preporuka... |
Izvoli pa čitaj :)
NEC firmware Forum Ja isto imam 3520 i ne znam da li mi se isplati stavljati moddani firmware, malo sam skeptičan... Ako flashas javi svoja iskustva i razliku prije/poslije flasha... |
reci cu ti samo ovo: stavio sam unutra dvd, probao ripati, ripao je sa 1x i sad mi nece snimati dvd. Stoji mrtav, a vrijeme ide u dvd decrypteru. Sto ne valja? da reinstaliram windows?
|
Ne bi znao za rippanje imam NEC combo drive ;)
|
Rip Lock , da nema smisla ne bi ga vecina stavljala u firmware....
Ja sam svoj 2500 flashal puno puta, al nisam nikad stavljal firmware koji remove-a rip lock, a niti onaj koji radi RPC1 od drive-a.. Al ovaj zadnji kaj moze mjenjat bitsetting na single layeru mi se svidja;) Dakle il ga flashat sa original nec, ili sa maddog KOJI JE U BITI ORIGINAL nec, jedino kaj ima ugradjen i bitsetting za single layer... A to zakej ti ripanje stane, moze bit svasta,, a ak ide samo0 1 puta moze bit grdo izgrebani medij... |
ne stane ripanje, nego sam probao snimiti to sto sam ripnuo sa dvd decrypterom... to me muci, jer mi je na takav nacin i 3500 otisao. Stavio sam prazan dvd, probao snimati i u dvd dec i neri i nista. Samo stoji, niti ga ne pokusa snimiti...
a sad u ovome 3520, sa najnovijim dvd dec samo mi pise: setting write speed i nista dalje. Nakon 40sec malo ocita nesto i to je to. Ostaje na 0% completed i nakon vise minuta. |
tebe nekej drugo muči čini mi se
Probaj prvo sa friškim windowsima....I direktno iz nere...(iskopiraj sadrzaj ripa u video_TS fiolder. By the way jel prži data? |
Ne vjerujem da je problem u firmware-u, naime imam isti uređaj (NEC 3520A) i uredno ripa (DVD decrypter,DVDshrink) i snima (Nero 6.x.x.x.)...
|
nebres vjerovati, kod sestre radi, a ona ima stari 400mhz stroj. I kaj sad? reinstall windowsa? istina bog da nisam vec godinu i pol reinstalirao....
|
Citiraj:
|
hvala, hvala... ali danas sam ipak reinstalirao i vidi vraga... radi!!!
hvala Bogu... |
To znaci da si najvjerojatnije starog NEC-a vracal u ducan bez potrebe? :D
Citiraj:
|
bas sam si mislio da ce me netko to pitati.. onaj nec nije valjao, bio je na servisu 2 tjedna i dali su novi. Onda pretpostavljam da ne valja.
|
Citiraj:
|
Ja stavio Liggy & Dee NEC ND-3520A firmware - LD3520 1.U6. Ima rip lock remove, tj. dvd-e ripa vise nego duplo brze (prije oko 25 minuta, sad manje od 10)
|
Citiraj:
|
e nesjecam se linka, sam upisi u google (tak sam ja), naci ces 100%. Skines ZIP fajl (2 MB) imas unutra i uputstva i sve.
|
tnx - već sam nashao i flashao :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:29. |