|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Koji su po vama najbolji softwari za tv tunere, kepčuring itd....?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
koristim intervideo WinDVR i zadovoljan sam njime
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Mojoj prastaroj Hauppauge kartici pase: DScaler za gledanje Ulead DVD MovieFactory za capturing. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: top software za tv-tunere
Citiraj:
Gledanje: DScaler Snimanje u avi: VirtualVCR i Pinnacle Studio 9.3 Pro Snimanje u mpeg2:Pinnacle Studio ili PowerVCR II |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Moja preporuka je isto DScaler za gledanje
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
No kad ste već započeli diskusiju imam jedan problem koji već duže vremena nikako da riješim. Imam hauppauge wintv go2 pal karticu kojoj sam instalirao sve moguće drajvere i programe koji s došli sa njom i ne mogu ništa snimati. Prvi puta kad sam podizao sistem sve je radilo OK, mogao sam sve gledati i snimati. No nakon formatiranja diska i podizanja cijelog sistema ne mogu nikako naći programčić odgovoran za snimanje. Za gledanje koristim wintv2000 (oriđiđi došlo s njom u paketu) no izgubio mi se gumbić sa kojim mogu početi nešto snimati. Inače drajveri od tih hauppauge karice su katastrofa – sve treba instalirati ručno. Ima li netko koju ideju ?
![]() |
#8 |
Premium
|
OK nabavio sam Dscaler. Sada me zanima kako skenirati frkvencije programa, bolje rečeno ne postoji niti jedna zemja blizu RH. Kaj da postavim u područje od SETUP-a ?
![]() |
#9 |
Moderator
|
Stavi Finnish Air Frequency i onda dolje pod "Channel" biraj kanale. Ili napravis scan. Ja sam ih sve rucno dodavao.
![]() |
#10 |
Premium
|
Kako ti kanali izgledaju kod tebe. Na kojim frekvencijama se nalazi koji program, ako mu kažem da skenira cijelo popručje ne bu ih našel do Božića.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
HRT1: 203.2500 HRT2: 527.2500 RTL: 503.2500 OTV: 694.8120 NET: 742.6870 NOVA: 847.2500 Al kod tebe je drugacije. Moras skenirati.
![]() |
#12 |
Premium
|
Sad znam kako pronaći kanale, ali nisu mi jasne baš sve njegove postavke. 1)Kaj mu znaći kada mu je selektan WinTV PCI-FM, odnosno WinTV 88x ? Kod prve opcije dobivam lošu sliku HRT1 bez zvuka, a drugi kanali ne postoje. Opcije za podešavanje su ''zaključene''. Kod druge opcije mogu tažiti kanale ali pojavljuje se samo zvuk bez slike......WTF ????? 2)Prvo bih trebao pitati kaj je to uopće PAL N, PAL, NTSC ? Zašto je kod (gore navedene) 1. opcije selektiran NTSC ? Sa programom Win TV2000 (došao sa kartivom)kanali su nađeni pod PAL N-om, a DScaler hoće NTSC ??????? 3)Kod detektireanja hardvera program ne može odrediti tuner na kartici, da li je to važno za ispravno funkcioniranje ?
![]() |
#13 |
Moderator
|
Trebao bi ti detektirati karticu. Moju Hauppauge PCI WINTV-FM detektira kao "Standard BT878 / Hauppauge BT878" a tuner kao "Philips [PAL]". Nas je standard PAL-B.
![]() |
#14 |
Premium
|
2 pitanja: 1) Zašto ne mogu dobiti zvuk, pročešljo sam sve frekvencije našao programe koje nemam niti na TV-u, no nemam zvuk.... 2)Gdje mogu iskoristiti informaciju da se radi o PAL B-u. Trenutno je pod ''Video format'' označen PAL-BDGHI.
![]() |
#15 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..setings....audio mixer setup-use the system mixer volume......mixer line stavis na line in.....i stavis ono doli na kraju reset the mixer on exit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Nema zvuka, a sada sam ga izgubio i na WinTV2000 koji ga je do sada imao............ Inače kabel je spojen u plavi konektor i windowsi karticu tak vide kao line-in device, ali ne kužim zašto ne prenose zvuk ? Pokušao sam ga prespojiti na crveni konektor ali kad sam im naveo da se radi o line-in-u, a ne mikrofonu, zahtijevali su seljenje na plavi konektor....... Ima li itko ideju kaj bi mu moglo biti ?
![]() |
#17 |
Premium
|
Da li postoji mogućnost da prvi program koči drugog i i obratno, jer kad pokrenem DScaler na drugom programu (Win2000) nema slike, tek nakon restarta windowsa dobivam ponovo sliku.
![]() |
#18 |
Premium
|
: bonker : : bonker : : bonker : : bonker : : bonker : Riješen jedan problem, opet imam zvuk na Win2000 ( u postavkama svog soundMAX-a sam nekom greškom mutao line-in device pa niš nije imalo zvuka), no DScaler se neće oglasiti......
![]() |
#19 |
Premium
|
........
![]() |
#20 |
Premium
|
No osim kaj nije mogao samostalnno odrediti koji tuner imam, dekoder je pogrešno identificirao......
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|