|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
best buy home theatre 5.1
posto sam odlucio u boravku slozit neki 5.1 sistem za kucno kino i povremneno poslusat neki mp3 a sto se tice muzike sam totalni ausajder molio bi preporuku nekog jeftinijeg sistema znaci trebam reciver, prednje zv, satelite, centralni i sub ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
reci prvo koliko novaca imaš za slaganje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
u tom i je problem, lovu moram skupit trenutno imam 2000kn pa da znam koliko mi jos treba, bilo bi idealno kad bi se za 2 soma dalo nekaj slozit(moze i rabljeno) znaci netrazim neki audiofilski zvuk nego nesto za pogledat neki film i poslusat mp3
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Za 2000kn možeš dobiti solidan novi yamahin receiver iz početne serije koji će ti biti i vise nego dovoljan za tvoje potrebe (RXV371 model npr, nešto ispod 1800kn novo) Sto se tiče zvucnika sve ovisi koliko ti je prostorija velika i kakve zvucnike želiš, stupove, bookshelf..Takodjer od Yamahe imaš komplete zvucnika od 1000kn na dalje novo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Opcije su ti:
Citiraj:
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 15.01.2012. u 19:50. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nisam ni mislo da ce 2k kuna bit dosta nego da toliko imam sad u dzepu, koji reciver i fronte uzet za tu lovu, vidim kolega je gore spomenuo z5500, imo sam i to u planu al ljudi traze 1600 kn za stare po 2 god i bez garancije, jel se to isplati???
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A prati malo oglase, bilo je i boljih prilika za logije. Ako si baš zapeo za resiver/zvučnike kombinaciju, pogledaj si inbox. Za ostatak love si možeš priuštiti neke SH bookshelfe(a la diamond 9.1). Centar/surround/sub kombinaciju ne budeš prošao ispod 2.5-3k kn. Sad vidi kaj ti se isplati, imaš li uopće mjesta za propisni smještaj tih dva/šest zvučnika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
mene isto to zanima, npr.za bozic sam htio kupiti ovo: http://ronis.hr/onkyo/548/receiver-s...3305/HT-S3305/ ali nema ih uopce vec duze vrijeme i sumnjam da ce ih biti. i sad ne znam sto bih drugo, a da me ne ispadne preko 4. polovni ne dolaze u obzir jer necu placati odjednom za nesto sumnjivo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Inače , prevrtio njuškalo u 2ipo minute ...kopao bi više ali moran ič u dotura po recepte. Uglavnom , u oko mi upalo ovo i ovo. * Prst u uvo i ... ![]() Kako je HT igra koja nema kraja sljedeči korak bio zamjena suba , a onda zvučnika , resivera itd... *u oko mi upalo i ovo i ...ovisno o kompliciranosti kvara ovo bi mogla bit jedna stvarno dobra ponuda.
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Tech- nema bolje ponude za z5500 Imagine- ovaj prvi oglas je ok al niko nije iz zg a po to mi je onda problem otic, a sta kazete na ovo http://m.njuskalo.hr/zvucnici/zvucni...-oglas-3881786
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() _______________ rec Onkyo TX-SR303E = 700kn rec Yamaha RX-V559 =1400 kn rec NAD T163v2 svakako kontaktiraj vlasnika jer ovo je zvjerka ![]() Mana kod nekih, ovisno kako se uzme, nema hdmi. medjutim glede zvuka sve je tu. Oba oglasa su sa foruma cime je kupovina donekle sigurnija. Sa tim Virtue kompletom i Onkio recom prodjes cak ispod 2kkn. A kasnije ... ko i svi ... kasnije vjerovatno krecu igre bez granica ... ko sto rece Imagine!
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 16.01.2012. u 20:54. Razlog: Ubacen jos jedan oglas |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ipak sam se odlucio za z5500 sutra stizu, nadam se da cu bit zadovoljan
|
|
Oglas
|