|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Antec Lanboy AIR
![]() H****te koja kanta, natukli su 5 ventova od 120 a mozes ih "ubacit" jos 7 ! Jos samo fali da stave zadnju propelu od helica i dobijes perfektno provjetreno kuciste. Odpuse ti sve sa maticne i ostane ti samo ploca ![]() Sa 12 ventova ohladit ces i baksu pive ![]() @edit vise mi se svidjao naslov Kanta ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 07.11.2009. u 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Izgleda kao da je od lego kockica ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
LAWL ![]() Da, koda je od legiča, ali i izgleda fora. Ja volim tak nabrijana kučišta. Izgleda je cijelo kučište "modularno" tj, neki dijelovi mu se mogu micati i vaditi, ako sam razumio dobro. Ali ja još čekam i patim za Thermalright R1X kučištem ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
I meni izgleda da ce biti skroz modularno ali ne bi rekao da je izgled kao od legica, vise da se fura na neki heavy duty. Izgled mi se svida, toliko perforacija not so
![]() |
![]() |
#7 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Sve bi to bilo divno i krasno da su ispred ventova nekakvi filteri za prašinu. Imam 900-tku i muku mučim sa prašinom unutar kućišta, a što je najgore, neznam niti kako bih stavio ikakve filtere unutra jer je sistem na koji su ventilatori postavljeni unutra koma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
meni su fetiš sarafi i ventilatori ![]() ovo kuciste ima puno i sarafa i ventilatora ![]() ![]() znaci, jako mi se svidja ![]() ![]() ![]() a tek boja uuuuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
O bože, pa ovo je usisivač za prašinu, u ovom caseu doslovno i možeš napraviti propuh ![]() ![]()
![]() |
#14 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Sa ovom kantom bus znao barem gdje je sva prasina iz kuce nestala ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ovaj ce vakuum i u sobi napravit ak zatreba... al ventova nikad dosta.. ja sam mislio na svom kucistu izbusit jedno 4-6 rupa sastrane da stavim 120mm u stranicu.. i naprijed i pozadi isto par... onak.. da bude cool ![]() ![]()
![]() |
#19 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
Teški kič, a da stvar bude gora - šta sa ekipom koja voli pojest&popit pored kompa - kava / piva po caseu i ode sve vrit ![]() ![]() Recesija globalno udara pa su počeli štedit na materijalu ![]() Da su imali hrabrosti isfurali bi neki thrash ala : http://lh3.ggpht.com/abramsv/SHZ9qe4.../ertjdhjgh.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|