![]() |
Antec Lanboy AIR
:stoopid:
H****te koja kanta, natukli su 5 ventova od 120 a mozes ih "ubacit" jos 7 ! Jos samo fali da stave zadnju propelu od helica i dobijes perfektno provjetreno kuciste. Odpuse ti sve sa maticne i ostane ti samo ploca :D Sa 12 ventova ohladit ces i baksu pive :care: @edit vise mi se svidjao naslov Kanta :D |
Izgleda kao da je od lego kockica :)
|
LAWL :D
Da, koda je od legiča, ali i izgleda fora. Ja volim tak nabrijana kučišta. Izgleda je cijelo kučište "modularno" tj, neki dijelovi mu se mogu micati i vaditi, ako sam razumio dobro. Ali ja još čekam i patim za Thermalright R1X kučištem :) |
I meni izgleda da ce biti skroz modularno ali ne bi rekao da je izgled kao od legica, vise da se fura na neki heavy duty.
Izgled mi se svida, toliko perforacija not so |
Bez-ve-ze. :)
|
Ruzno ko Turski lopov.:roller:
|
Sve bi to bilo divno i krasno da su ispred ventova nekakvi filteri za prašinu.
Imam 900-tku i muku mučim sa prašinom unutar kućišta, a što je najgore, neznam niti kako bih stavio ikakve filtere unutra jer je sistem na koji su ventilatori postavljeni unutra koma. |
meni su fetiš sarafi i ventilatori :D
ovo kuciste ima puno i sarafa i ventilatora :D:D znaci, jako mi se svidja :D:D:D a tek boja uuuuuuuuuuuu :D:D:D:D |
Zgleda ko kutija za čuvanje mrtvih kokoši koju su izvukli iz černobila...
|
Citiraj:
I to skupa kutija |
O bože, pa ovo je usisivač za prašinu, u ovom caseu doslovno i možeš napraviti propuh :D Pa za tih 200 ojra su mogli malo više materijala ugraditi u kućište a ne ovako rupe na sve strane, to nema nikakvu zvučnu izolaciju a ventova stane k'o u tunelu Učka... e da i ružno je :D
|
kad se upogone svi ti ventilatori, vjerovatno ti onda ni ne treba CPU cooler
sjetio sam se na što me podsjeća izgledom - na mobitel Nokia 5140 :) |
aime kako je ruzno jebote, bljak
|
Citiraj:
|
hijao kad krenu revolucionarno dobre i overclockabilne itx ploče, to će bit ludilo jedno :D
|
Sa ovom kantom bus znao barem gdje je sva prasina iz kuce nestala :D
|
ovaj ce vakuum i u sobi napravit ak zatreba...
al ventova nikad dosta.. ja sam mislio na svom kucistu izbusit jedno 4-6 rupa sastrane da stavim 120mm u stranicu.. i naprijed i pozadi isto par... onak.. da bude cool :D mozda za pivo oladit na brzinu il nes slicno :D |
kučište mi lići na nešto ko što bi TŽV sklepao,da ih lijepo zamolim
|
3 privitaka
Teški kič, a da stvar bude gora - šta sa ekipom koja voli pojest&popit pored kompa - kava / piva po caseu i ode sve vrit :beer::roller:
Recesija globalno udara pa su počeli štedit na materijalu :D Da su imali hrabrosti isfurali bi neki thrash ala : http://lh3.ggpht.com/abramsv/SHZ9qe4.../ertjdhjgh.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:29. |