|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Youtube problematika..
Naime, kod nekih videa na youtubeu sam primjetio brutalno sporo očitavanje..to mi se u zadnje vrijeme događa..nemam problema s nekim drugim downloadima ni igranjem preko neta, no samo taj youtube šteka..jesam li jedini..primjerice ovaj video: http://www.youtube.com/watch?v=feMDKYmynQ4 Dal bam ga glatko očita ili ide sporo download?
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
i meni se to desava... vjerovatno neka debilana kod njih.. npr ovaj video sto si ti stavio mi ide ok, a nekad se neko sranje koje nema 5-6mb vuce po 5min dok ga ucita |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ovaj video dobro vuće, ali od 10 njih 7 je užasno sporo to sigurno ima veze s oni novim hq videima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
E, hvala, glavno da znam da nije moja krivnja..malo je koma oko tog očitavanja, čovjek izgubi volju..kao da sam ponovno na modemu ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ja sam skužil da na recimo standard kvaliteti učitafa ful sporo dok na high ide duplo brže nego što se film vrti tak da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Svi videi na youtubu su istog formata,.flv. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
I meni se neki filmici jaako dugo ucitavaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam zvao voljatel, jer sam mislio da mi opet koče brzinu. Odg službenika je bio da i kod njega na poslu a i doma također youtube ide sporo, te da je to do youtubovog(ih) servera.
![]() |
#14 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Logično je da ne mogu servirati istom brzinom video koji je pregledan 350 puta i onaj koji je pregledan 3.550.550 puta. I ti se filmići vrte na clusterima i prolaze kroz nekakvo usko grlo prema internetu. Gadno je tamo biti admin. ![]()
![]() |
#17 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
da ne otvaram novi post pitat ću ovdje... u zadnje vrijeme (cca. 2-3 mjeseca) mi je Youtube katastrofalno spor, ali ono do te mjere da sam ga počeo izbjegavati. Većina filmića (cca 90%) se strašno sporo učitava tako da moram staviti pauzu pa provjeriti nakon nekog vremena. Kada idem skinuti filmić onda očitava brzinu downloada od 50-ak kb/s, što je nedovoljno za realtime gledanje. Rijetke filmove uspijeva čitati normalno, ovi problematični su uglavnom u HQ i HD modu, npr. ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=xRShlPAC_iM na pauzi mi je zadnjih par minuta i nije došao još ni do pola... da li je to do mene nešto ili je i vama tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
-------
|
Normalno radi (Opera 10.10 i Flash player 10.0.42.34) ovaj video koji si linkal, bilo u običnoj ili u HD verziji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Imam isti slucaj kao i Neo, zapravo, kao i vecina ljudi koje poznajem. Vjerovatno je opet nesto do njih.
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
-------
|
Ima i novija verzija Opere, a bome i Flasha. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
? FF 3.5.3 i flesh skinut prije par mjeseci, i loada bez problema. ali da, ima nekih filmica koji gadno zezaju. loadanje traje 500 godina, ponekad ne moze niti krenuti loadati. ja se pomirio sa tim, nije mi za glavu............
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Uvijek je nešto do njih ali ne zamjeram im, imati spremljeno toliko filmića i da ih streamaju toliko nemre uvijek sve biti ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo npr. skidam jedan filmić, ovo mu je adresa: http://www.youtube.com/watch?v=rd5dR7YR2ig Pogledajte brzinu: ![]() I većina filmića sada se puni ovom brzinom, koji god kliknem, nema razlike, sve sporo. Nije do kompjutera jer na skroz drugom, na drugoj liniji je isto tako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|