|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
bežićni miš sa velikih dosegom
Trebam neki bežićni miš koji ima popriličan opseg primanja signala. Naime, treba mi za HTPC dok si ne nabavim nesto kvalitetno od daljinca. Imam Logitechov, ali dečec zeza, uopće ne prima dok mu nisam na pol metra udaljenosti. A treba mi hvatati bar na 2,5 metra. I treba raditi na relativno čupavim površinama ala krevet, naslonjač i sl. Pa ako tko zna što god zahvaljujem unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
razer mamba malo je skuplji al ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Malo skuplji? Ajd ajde. Ipak nesto "normalnije"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ja imam Logi Cordless EX110 i mogu reći da hvata dosta daleko preko dva zida debljine cca. 25-30 cm. Meni je ovo jako primamljivo i nadam se da ću si takvo nešto ubrati jer volim lijep izgled, a ipak je i kvalitetnije od mog sadašnjeg cordlessa ![]()
![]() |
#6 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Imam LX710 kojeg koristim za laptop, ali i na drugom kompu ponekad. Hvata kako je kolega rekao, a nadodao bih i da baterija traje jako dugo u usporedbi sa nekim skupljim rjesenjima.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
http://www.logitech.com/index.cfm/mi.../3443&cl=us,en nešto što je kao stvoreno ta htpc, imao prije neke obične bežične i sa svima manje više problemi. sa ovim nikakvi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Isto glas za LX710 set ja sam stavio XBMC i obicno preko taste radim ovo kaj ti trebaš, radio signalni mis je i radi dosta daleko jedini bed je kaj mora biti optička vidljivost odašiljača i miša ili taste inače problemi problemi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|