![]() |
bežićni miš sa velikih dosegom
Trebam neki bežićni miš koji ima popriličan opseg primanja signala.
Naime, treba mi za HTPC dok si ne nabavim nesto kvalitetno od daljinca. Imam Logitechov, ali dečec zeza, uopće ne prima dok mu nisam na pol metra udaljenosti. A treba mi hvatati bar na 2,5 metra. I treba raditi na relativno čupavim površinama ala krevet, naslonjač i sl. Pa ako tko zna što god zahvaljujem unaprijed... |
razer mamba malo je skuplji al :D
|
Malo skuplji? Ajd ajde. Ipak nesto "normalnije"?
|
ja imam onaj komplet logitech cordless lx710. I tipkovnica i miš mi hvataju sa dobrih 2-3 m udaljenosti, tako da ti i to preporučujem, samo ne znam može li se miš zasebno nabaviti.
|
Ja imam Logi Cordless EX110 i mogu reći da hvata dosta daleko preko dva zida debljine cca. 25-30 cm. Meni je ovo jako primamljivo i nadam se da ću si takvo nešto ubrati jer volim lijep izgled, a ipak je i kvalitetnije od mog sadašnjeg cordlessa :D
|
Citiraj:
|
http://www.logitech.com/index.cfm/mi.../3443&cl=us,en
nešto što je kao stvoreno ta htpc, imao prije neke obične bežične i sa svima manje više problemi. sa ovim nikakvi. |
|
Isto glas za LX710 set ja sam stavio XBMC i obicno preko taste radim ovo kaj ti trebaš, radio signalni mis je i radi dosta daleko jedini bed je kaj mora biti optička vidljivost odašiljača i miša ili taste inače problemi problemi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:15. |