|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Dvostruko napajanje
Imam jedno Corssair napajanje od 550 W. Planiram kupiti ati 4870 x2 a znam da je napajane preslabo. Zanima me jeli moguće i kako kombinirati ovakva 2 napajanja i da li bih onda bilo dovoljno jako za tu karticu. |
![]() |
![]() |
#2 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Od kuda to molim te znas ... samo mi nemoj spomenuti nekakav kalkulator PLS ![]() Dovoljno je to napajane za tvoju konfu ... bez obzira sto radio s njom ![]() BTW nemoj niti pomisljati spajati Corsair u paralelu ... samo ces skuriti (oba) kvalitetna napajanja.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Može li se preko ovog kabela postići dvostruko napajanje? http://www.performance-pcs.com/catal...ducts_id=21193 |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koje je to napajanje i kako znaš da je preslabo? Koji je ostatak konfiguracije? EDIT: Ako se radi o Corsair VX550 i konfi koja stoji pod Moj komp tada taj VX550 nije preslab za tu konfu sa HD4870x2. Bez problema sam vrtio Intelov Quad + HD4870x2 na napajanjima koja su slabija od VX550. Osobno sam sa HX450 tjerao AMD X4 + GTX295 tako da VX550 koji je mnogo snažniji neće imat problema. Moj HX520 je bez bada vrtio Q6600 + HD4870x2 kao i Q6600 + GTX295 Tako da niti trebaš kupovat drugo napajanje niti trebaš spajati dva napajanja. P.S. takav je corsair razeru držao 3x 8800GTX u 3-way SLI polju. Nema govora o tome da ga jedna HD4870x2 baca iz takta ![]()
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
da 100%.Neam to napajanje i nisam radio s njim ali ga ima frend i ima jacu konfu...tak da ce raditi .. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
da sve ti bude normalno radilo sa tim napajanjem koje imas ... samo kupi graficku i sve pospajaj i vozi |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
već sam naručivo stvari preko neta koje su koštale više od 500kn,na paketu uvijek piše manja vrijednost i to u honkonškim dolarima i još mi nisu nijednom ništa naplatili.i s pdv-om ispadne jeftinije |
![]() |
![]() |
#18 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Sve što ti dođe poštom i vrijednije je od 160 kn, podložno je carinjenju. A stvari koje se carine, biraju se slučajnim odabirom. To što dosad nisi ništa platio je samo čista sreća. Tak ni ja nisam dosad niš platio isto samo zbog sreće. A frenda su zvali u poštu i zajebavali ga zbog nosaća za navigaciju vrijednosti 2 dolara. Ako te zalomi pregled paketa, platit ćeš. A to što na paketu piše manja vrijednost, gift i slično, možeš mačku o rep objesit. Nisu oni tamo vesla sisali... Bolje si u subotu kupi u linksu dvije HD 4870 po 769kn. Sa garom i svim ostalim. I btw, ta grafa ti je potpuno nepotrebna ak se misliš igrat na tom tvom 17" lcd-u.
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
definitivno ti je dosta vx550 za 4870x2 neznam zaš se svi tolko boje i previše se obaziru na te deklarirane vrijednosti neke Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 05.01.2010. u 18:30. |
![]() |
![]() |
#22 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
odgovorili ste ga od nepotrebnih gluposti, i to je OK ali, opet, po ko zna koji put, nitko mu nije odgovorio na drugo pitanje zato pitam i ja (bez obzira što sam guglajući našao neke odgovore): da li je netko isprobao dual PSU i da li sigurno može potvrditi da to šljaka bez problema sa oni kablom iz #3 posta |
![]() |
![]() |
#23 |
Señor Audiophile
|
Kao sto si i sam rekao, odgovorili smo ga od nepotrebnih gluposti ![]() I opet se postavlja pitanje ... Cemu to? Da ljudi vide ovdje odgovor i onda pocnu spajat svoje shrotove od 50k-100kn i natjeravat i7-ice i dvoglave grafe u CF/SLI kombinacijama na tome :S I onda kada nastane kurshlus ili nedajboze pozar, onda cemo mi biti glavni i odgovorni ??? Kao sto je vec nebojeno puta receno, ukoliko se ima para za takve komponente, onda se mora imat pare i za posteno napajanje, ukratko.
#25 | |
Moderator
|
Citiraj:
Odgovor na to pitanje stoji na forumu već evo 5 godina. To što ste lijeni pogledat sticky teme ili ne daj Bože koristit tražilicu je pak drugi par rukava. Velika većina pitanja koja se i danas povlače bila su postavljena i ranije te su dati odgovori, treba samo potražiti ![]() Dakle sticky tema o napajanjima - (Dva napajanja) Tražilicom bi pak došli do ovog threada
![]() |
#27 |
Señor Audiophile
|
Ako nekaj krene po zlu znas kome se trebas obratiti ![]() BTW trazilica je svima dostupna ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|