|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kako maknuti Patch xp???
Instalirao sam glupi Patch xp i sad ne mogu mjenjati teme ni nista drugo- sve odbija... A rekao sam si da necu instalirat... P.S. ŽIVCIRA ME OVAJ WINDOWS CLASSIC STYLEEEEEEEEE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...hlight=patchxp Pogledaj pod Tooma - on je krivac ![]() No hard feelings ![]() Zaboravih da imam sp2 jer: The free patch that TGT Soft released that patches the uxtheme.dll to allow third party visual styles does not work with Windows XP Service Pack 1. Instead you can use a little program called Patch XP which has an updated version of uxtheme.dll that will work with XP SP1. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Živija!
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a sta da ti ja kazem ja neman pojma o kirurgiji i nikad mi nije palo napamet ic operirat covika ako ne znas napravit backup prije nego diras komponente os-a NEMOJ ih dirat a sto se tice micanja patcha jednostavno od nekog tko ga nije stavio te ima sp2 iskopiraj taj dll i u safe modu stavi ga sebi (i backupiraj svoj sadasnji dll prije nego ga prebrises da ne bi sjeba kompletan os) Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Mislim da cu cijele windowse mjenjat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
uxtheme.dll ti se nalazi u Windows/System32 folder. Potrazi ga i pod properties/version/File version vidi koja mu je tocno verzija. Sad pokreni START > RUN > winver I usporedi sa svojom verzijom win. Ak' nisu iste onda te taj programcic zeznuo. To ti je jednostavno rucno srediti ali mozes i skinuti neki drugi patcher pa ce ti on automatski zamjeniti uxtheme s odgovaraucim. Probaj ovaj prog: http://themes.belchfire.net/index.ph...e=post&id=8990
![]() |
#8 |
Premium
|
Hvala velika- taj je patch sve riješio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|