|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Remote Desktop
Trebam program koji radi na windows 7 64bit-a, znači računalo s tim OS bi koristio kao client a drugo na poslu kao server. Sve sto sam probao do sad uvijek izbaci neki error pa nemogu instalirat, zahvaljujem unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
A MS-ov integrirani remote desktop? Ne moraš ništa ni instalirati na poslu a radi sa svim windowsima ![]() Sticky je još k tome >> http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=156350 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
skini teamviewer 4 i uzivaj... mene je u pocetku prcalo to sta mi je veza pukla dok mi se promjenila ip adresa doma na kompu... teamviewer radi po principu koda koji je dodjeljen tvom kompu, utipkas password i uzivas... koristim vec mjesec dana i jako sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako se zove onaj program koji su prikazali na tekzilli, u browser ukucaš ip adresu, password i prčkaš po svom kompu s kojeg god kraja Zemlje? ahh, evo skino sam teamviewer 4 i to bi bilo to.. hvala puno Zadnje izmijenjeno od: domina. 08.12.2009. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Evo da pojasnim moje, znaci imam 5 računala u firmi, i svoj bi stavio nesto kao host tj takav program a druge samo kao tipa serveri, pa da ja mogu se s moga konektirat i vidit sta se desava na drugom racunalu, ne trebam niti kontrolu niti ista samo da se mogu konektirat i vidjet sta radi, i da ne primjeti da sam se ja konektirao. Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |