![]() |
Remote Desktop
Trebam program koji radi na windows 7 64bit-a, znači računalo s tim OS bi koristio kao client a drugo na poslu kao server. Sve sto sam probao do sad uvijek izbaci neki error pa nemogu instalirat, zahvaljujem unaprijed.
|
A MS-ov integrirani remote desktop? Ne moraš ništa ni instalirati na poslu a radi sa svim windowsima :)
Sticky je još k tome >> http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=156350 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
skini teamviewer 4 i uzivaj...
mene je u pocetku prcalo to sta mi je veza pukla dok mi se promjenila ip adresa doma na kompu... teamviewer radi po principu koda koji je dodjeljen tvom kompu, utipkas password i uzivas... koristim vec mjesec dana i jako sam zadovoljan. |
Kako se zove onaj program koji su prikazali na tekzilli, u browser ukucaš ip adresu, password i prčkaš po svom kompu s kojeg god kraja Zemlje?
ahh, evo skino sam teamviewer 4 i to bi bilo to.. hvala puno |
np ;)
|
Evo probo sam teamwiever i dobro je sve, nego samo kako da ugasim strelicu onog plavog misa i da se ne pokazuje ono dolje, znaci kako da namjestim kad se konektiram da bude neprimjetno?! :)
|
Evo da pojasnim moje, znaci imam 5 računala u firmi, i svoj bi stavio nesto kao host tj takav program a druge samo kao tipa serveri, pa da ja mogu se s moga konektirat i vidit sta se desava na drugom racunalu, ne trebam niti kontrolu niti ista samo da se mogu konektirat i vidjet sta radi, i da ne primjeti da sam se ja konektirao. Hvala unaprijed
|
Citiraj:
|
Aha probat cu onda radmin, a jel radmin moguce i preko neta, kad nisam u firmi da nadgledam od kuce? i jel problematicno za namjestiti? hvala
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |