|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Frame rate naglo padne, sustav sporadicno smrzava
Pozdrav! Stavio sam novi procesor i kao referencu uzeo CoD2 i CoD4 da vidim napredak. Dobio sam 250 FPS lock prvih pola minute igre i onda padne na 30 i drzi. I tako svaki put kad pokrenem igru. Povremeno cijeli komp stane, moram tvrdo resetirati. Sto sam napravio: format diska, upgrade s win xp na win 7 ultimate 32bit, instalacija ESET NOD32 30 day trial i sken, nova instalacija CoD2, zamjena graficke s ATI 1950gt. Rezultat nikakav. Komp je ukopcan u struju, provjereno. Jel netko zna zasto tako padne frame rate? Jel mi mozete preporuciti neki program za test? Eto, ako ima netko, molim pomoc oko problema. Hvala, Amir |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Napajanje preslabo. 100%.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hm.... OK. Stavio sam upravo to MS napajanje. Ista stvar mi se događa. Možda je malo kasnije pao frame rate, ali je to možda bilo subjektivno jer sam se previše nadao.... ![]() Jel mi možete preporučiti bilo što da instaliram kako bih provjerio neku komponentu računala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
A na kojim serverima igraš? Meni se dosta puta događalo da server toliko zalagira da ti maltene sve stane na 5 sekundi i onda se ubrzano odvrte radnje koje si obavio u tih 5 sekundi laga, da ne spominjem pingove nakon. Druga stvar šta možeš probat, obriši sve modove iz "main" foldera i ostavi samo one defaultne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sad skidam sve testove, pokrenut ću ih i postat rezultate ovdje... |
|
![]() |
![]() |