![]() |
Frame rate naglo padne, sustav sporadicno smrzava
Pozdrav!
Stavio sam novi procesor i kao referencu uzeo CoD2 i CoD4 da vidim napredak. Dobio sam 250 FPS lock prvih pola minute igre i onda padne na 30 i drzi. I tako svaki put kad pokrenem igru. Povremeno cijeli komp stane, moram tvrdo resetirati. Sto sam napravio: format diska, upgrade s win xp na win 7 ultimate 32bit, instalacija ESET NOD32 30 day trial i sken, nova instalacija CoD2, zamjena graficke s ATI 1950gt. Rezultat nikakav. Komp je ukopcan u struju, provjereno. Jel netko zna zasto tako padne frame rate? Jel mi mozete preporuciti neki program za test? Eto, ako ima netko, molim pomoc oko problema. Hvala, Amir |
Napajanje preslabo. 100%.
|
Hvala ti puno na odgovoru.
Uzet ću MS industrial 550W napajanje od frenda, pa ću tak isprobat. Valjda će bit dosta za test. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavio sam upravo to MS napajanje. Ista stvar mi se događa. Možda je malo kasnije pao frame rate, ali je to možda bilo subjektivno jer sam se previše nadao.... :) Jel mi možete preporučiti bilo što da instaliram kako bih provjerio neku komponentu računala? |
|
A na kojim serverima igraš? Meni se dosta puta događalo da server toliko zalagira da ti maltene sve stane na 5 sekundi i onda se ubrzano odvrte radnje koje si obavio u tih 5 sekundi laga, da ne spominjem pingove nakon.
Druga stvar šta možeš probat, obriši sve modove iz "main" foldera i ostavi samo one defaultne. |
Citiraj:
Sad skidam sve testove, pokrenut ću ih i postat rezultate ovdje... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:58. |