|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
USB prespor
Poštovanje.Radi se o kompu koji je iz potpisa a problem je što mi se svi usb priključci ponašaju kao da su 1.0 a ne 2.0..kod prijatelja drugih koji imaju starije matične prebaci 3 puta brže podatke nego na mome neovisno koji je usb..ili mp3 ili nešto treće.....u biosu sam pogledao dali je možda 2.0 isključen ali je uključen...formtirao sam windows i sa xp i sa windows 7 isto je prespor....stavio sam novi bios od matične i isto pregledao opcije i sve je u redu i dalje mi je prespor....nespajam preko nikakvoga USB produžetka nego direkt u matičnu....iako i sa produžetkom je ista priča..neznam što da radim pa molim pomoć.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
mozda driveri od maticne/USBa ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odi u Device Management i pogledaj Properties od Disc kontrolera. Ako je u PIO Mode, nije ni čudo da je spor k'o puž. Promijeni u Ultra DMA i restartaj komp. Ako ti nije jasno, zamoli nekog iskusnijeg da ti to napravi jer ti to jednostavnije ne mogu objasniti.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
imam isti problem, u biosu mi je snamjesteno na 2.0, opciju za izbor pio ili ultra dma u device manageru na disku nisam naso ali u biosu ima za namjestit pio na automatski ili od 0-4, ultra dma ima necega podosta ali meni je to namjesteno obo dvoje na auto EDIT: u device manageru IDE svi namjesteni na DMA Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 27.11.2009. u 20:39. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Drugi OS? Bootaj neki Live Linux distru pa vidi kako se ponaša,čisto da eliminiraš softwer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|