Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.02.2005., 01:16   #1
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
4 web cam-a za nadzor prostora

evo ovdje sam stavio ovaj topic ali ako moderatori kazu da smeta, prebacite ga u ostalo

naime trazim nacin kako spojiti 4 web cam-a i pomocu kojeg software-a mogu monitor "podijeliti" na 4 djela (kao stare split screen igre) tako da mozes nadgledati neki prostor

javlja mi se problem u tome sto cim spojim vise od jedne kamere (recimo 2 ili sve 4) onda mogu imati sliku (video) samo na jednoj dok ostale nekako stoje "smrznuto" ukocene

na TomsHardware.com su ovu foru napravili sa 4 web camere na jednom kompu kad je bio onaj Intel vs AMD stress test (2 kamere su gledale u Intel kantu 2 kamere u AMD kantu) pa ste mogli gledati video streaming kako se okrecu cooleri na procesorima

da li je problem u tome sto kamerice nemoju svoje napajanje nego piju 500mA iz USBa (sto je inace maximum USBa) pa nema dosta struje za sve 4 kamere (4x0,5A=2A) kod nas nema ASUS USB 2.0 kontrolera koji daje 2A na usb portovima... vani toga ima... kao sto je BlackDragon jednom rekao: mi smo drzava kruha i mljeka, ko trazi puter i marmeladu smatra se protu-drzavnim elementom (u prijevodu, katastrofa)

ajmo znalci, koji software za ovako nesto, koji dodatni USB pci kontroler, ili kako vec ovo izvesti?

svi korisni i pametni odgovori su welcome, a najboljem (najkorisnijem odgovoru) placam pice
MasterX je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2005., 01:31   #2
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Postoje USB hubovi sa eksternima napajanjem ako je u tome problem
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.02.2005., 14:06   #3
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
e Rak spasio bi me kada bi znao da li to radi? da neuzimam USB hub ako nece sljakati...

a koji software za tako sta koristiti?
MasterX je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2005., 16:24   #4
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Eto imadem ja jedan na stolu. Ima ti stvarčica eksterno napajanje za uređaje koji sisaju previše juicea.

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na