|
![]() |
#1 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
4 web cam-a za nadzor prostora
evo ovdje sam stavio ovaj topic ali ako moderatori kazu da smeta, prebacite ga u ostalo naime trazim nacin kako spojiti 4 web cam-a i pomocu kojeg software-a mogu monitor "podijeliti" na 4 djela (kao stare split screen igre) tako da mozes nadgledati neki prostor javlja mi se problem u tome sto cim spojim vise od jedne kamere (recimo 2 ili sve 4) onda mogu imati sliku (video) samo na jednoj dok ostale nekako stoje "smrznuto" ukocene na TomsHardware.com su ovu foru napravili sa 4 web camere na jednom kompu kad je bio onaj Intel vs AMD stress test (2 kamere su gledale u Intel kantu 2 kamere u AMD kantu) pa ste mogli gledati video streaming kako se okrecu cooleri na procesorima ![]() da li je problem u tome sto kamerice nemoju svoje napajanje nego piju 500mA iz USBa (sto je inace maximum USBa) pa nema dosta struje za sve 4 kamere (4x0,5A=2A) kod nas nema ASUS USB 2.0 kontrolera koji daje 2A na usb portovima... vani toga ima... kao sto je BlackDragon jednom rekao: mi smo drzava kruha i mljeka, ko trazi puter i marmeladu smatra se protu-drzavnim elementom (u prijevodu, katastrofa) ajmo znalci, koji software za ovako nesto, koji dodatni USB pci kontroler, ili kako vec ovo izvesti? svi korisni i pametni odgovori su welcome, a najboljem (najkorisnijem odgovoru) placam pice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Postoje USB hubovi sa eksternima napajanjem ako je u tome problem
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
e Rak spasio bi me kada bi znao da li to radi? da neuzimam USB hub ako nece sljakati... a koji software za tako sta koristiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Eto imadem ja jedan na stolu. Ima ti stvarčica eksterno napajanje za uređaje koji sisaju previše juicea. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|