|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
TvEX, moj soft
pozdrav svima,, dakle, poceo sam radit software za capture s tvtuunera ... stigao sam do neke prve beta beta beta granice pa me zanima misljenja drugih mozda sam ovo trebao stavit pod temu programiranje,, al ovdje dolazi vecina koja ima tvtunere i koji mogu isprobati program.. program koristi WDM drivere pa je namjenjen XP-u. ako je netko zainteresiran,, moze ga nac ovdje, skinut ga i isprobat.. bio bih zahvalan na svakom komentaru, Prijedlogu za dodatnu funkciju, prijavljenom bugu (a bit ce ih), da ga mogu poboljsat... ja ga osobno koristim s svojom karticom, starom, 3DeMon tunerom,, a, trebao bih ga probat i s drugim karticama, tj. njegovu kompatibilnost,,,, iako, trebao bi radit sa svima koje podrzavaju WDM... neke opcije su disablane, jer ih nisam dovrsio,, no ako on funkcionira, tj. radi ono osnovno, snimanje, ,,,, lako nadodam raznorazne dodatke, funkcije etc.. eh da i mala napomena,,, komponenta kojom sam radio ovo, je "demo->full" tak da ak bude problema s fileom videocapx.ocx tj. ak dobite poruku da nekaj nevalja sa 'VIDEOC~1.OCX'... hm trebalo bi nabavit original,, al u krajnju ruku i to se da sredit..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nema filea?
|
|
Oglas
|