|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Produžni, molex
Treba mi ako ima di, produžni kabel za struju, znači ne y spliter nego baš produžni... Pa ako netko zna... ili ću morat sam radit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
To je i meni jednom trebalo međutim nisam nigdi naša, pa sam uzea dva molexa u chipoteke i radija sam ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pa to je barem cas posla. Ja sam to radio kada sam vukao zice iza ploce da se nevide. To je stvarno posla 3 minute. Ako imas naravno molex -e i zice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a niš onda ću radit sam. trebam si dovuć napajanje za neonke ali treba ići, hmm, zaobilaznim putem(pogledaj link u sigu i sve jasno) tako da mi treba dosta kabela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Buahahahaha. Tog nema fakat nigdje za kupit, ali meni je stari skinuo 5 komada sa nekog server (svaki FULLLL dug) i više nemam tih problema. 3 su u rezervi. Ne prodajem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
ponesi moleks u chipoteku i reci trebam ovakve žice dvaesčetri metra i hrpu moleksa. izvadiš moleks iz vrećice, spojiš žice na pinove, gureneš pinove u moleks i imaš produžni. neš ti posla.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|